http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 11, 2012

Japanin finanssiministeri murhattu


Tadahiro Matsuhita

Benjamin Fulford kertoi synkkiä uutisia japanista, jossa hänen mukaansa finanssiministerinä toiminut Tadahiro Matsushita on joutunut salamurhan kohteeksi. Matsuhita löydettiin hirtettynä omalta asunnoltaan Tokiosta 10. syyskuuta 2012. Virallisen kuolinsyyn kuitenkin uskotaan olevan itsemurha ilman poliisin esitutkintaa ja tämä juuri asettaa kyseisen tapauksen hämärään valoon.

Benjamin Fulfordin mukaan Matsuhita murhattiin koska hän yritti siirtää lisää varoja ulos japanista salaiselle maailmaneliitille.

Kiinan johtaja Xi Jinping on kadonnut julkisuudesta tavattuaan Hillary Clintonin äskettäin yksityisesti viime-viikolla ja kieltäytyi tukemasta lisää Yhdysvaltojen hallitusta.

Fulfordin mukaan myös juristi Neil Keenan ja hänen perheensä on saanut vaarallisen tartunnan viruksesta, jotka onnistuttiin levittämään heidän keskuuteensa. Keenan on se mies joka on pääasiallisena lakimiehenä tässä oikeusjutussa, jossa illuminatin kasvoton maailmaneliitti nostettiin satojen valtioiden vetämällä joukkokanteella oikeuteen.Viime-viikolla myös NATO suunnitteli täysimittaista hyökkäystä Syyriaan ja provokaatiota Kiinaa ja Venäjää vastaan johtavaan sotaan. Mutta tämän hankkeen katkaisi eräs yksityishenkilö Pentagonista. Fulfordin mukaan tähän liittyi vahvasti Mi5 ja CIA:n tiedusteluhaarat.

Fulford kertoo saavansa edelleen tappouhkauksia päivittäin. Hänen mukaansa myös ydinterrori-iskut ovat mahdollisia euroopassa jos on uskominen Mi5 tiedustelulähteisiin.

Fulford haluaa lähettää P2-loosille sellaiset terveiset, että "saatana on jo jättänyt tämän universumin ja jäljellä on enää muutama vaikutusvaltainen vanha äijä, jotka piileskelevät linnoissaan peloissaan".

Lähde: Benjamin Fulford