http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 12, 2012

Japanin finanssiministerin murhasta peitetarinaJapanin finanssiministeri Tadahiro Matsushita murhattiin tällä viikolla Ben Fulfordin mukaan ja nyt valtamediassa pistettiin tästä liikkeelle tekaistu peitetarina, jossa väitetään että Matsushita tappoi itsensä koska hänellä oli salasuhde toisen naisen kanssa ja joku juorulehti aikoi paljastaa sen.

Keskiviikkona ilmestyvän Shukan Shincho -juorulehden numerossa on sitten artikkeli, jossa Matsushita yhdistetään "naiseen liittyvään" skandaaliin. AFP:n mukaan tarkempia tietoja lehden toimituksesta ei irronnut.

Matsushita löydettiin maanantaina hirttettynä asunnoltaan Tokiosta.
Benjamin Fulford
kertoo soittaneensa menneellä viikolla Japanin finanssiministeriöön (Ministry of Finance) ja kysyneensä, että onko japanin varat ylittyneet 3/11 (Fukushima) skalaariaseilla (HAARP) tehdyn hyökkäyksen jälkeen. Finanssiministeriöstä vastattiin, että varat olivat ylittyneet vuoden aikana 600 biljoonaan jeniin (7.7 biljoonaa dollaria). Sieltä kerrottiin myös, että Japani ei enää käytä ulkomaankaupassaan dollareita ja tämä voi ollakin yksi syy miksi Japanin finanssiministeri murhattiin.


Lähde: IL
Benjamin Fulford