http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 25, 2012

III-maailmansodan aloitustahdit edelleen käynnissä

 

Toimitaja Benjamin Fulfordin lähteiden mukaan illuminatin 13 rikollista sukua on yrittänyt tehdä kaikkensa, jotta III-maailmasota saataisiin nyt alkamaan. Nämä 13 maailman rikkainta sukua omistavat myös maailman suurimmasta 147:stä suuryrityksestä (korporaatiot) lähes kaiken.

Syy tähän miksi III-maailmansota yritetään sytyttää nyt hinnalla millä hyvänsä johtuu Fulfordin mukaan kuulemma siitä, että näiden rikollisten korporaatioiden globaali toiminta on ajautumassa lopulliseen konkursiin ja maailmansota takaisi heille taloudellisen voiton.
Erityisesti viime-aikoina Ranskan suunnalta korkeat vapaamuurarit ja heidän P2-loosin kätyrinsä ovat onnistuneet saamaan aikaan sekasortoa muslimien ja kristityjen välillä lähi-idässä sekä Euroopassa tällä videolla, jolla pilkataan Mohammedia. Tämä kuva esitettiin ranskalaisessa sanomalehdessä, jotta maksetuille muslimiradikaalit pääsisivät vauhtiin.

Mi5 on nyt varoittanut, että false-flag isku voi tapahtua euroopan kamaralla minä hetkenä hyvänsä ja uskovat, että kohde saattaa olla tällä kertaa Ranskan, Marseillessa.