http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, syyskuuta 22, 2012

Ville Niinistö vastasi kemikaalivana kysymykseenSuomen ympäristöministeri Ville Niinistö  (vihr.) vastasi tänään YLE:n ykkösaamussa useiden kansalaisten utelemaan kysymykseen kemikaalivanoista.

Kysyjä viittaa siis kemikaalivanoiksi kutsuttuun ilmiöön. Se siis tarkoittaa sitä, että suihkukoneista suihkutetaan ilmaperään lentokoneiden päästöjen yhteydessä ihmisille haitallisia kemikaaleja, kuten alumiinia ja bariumia.
Kuvassa näkyy vasemmalla normaali lentokoneen jättämä polttoaineen tiivistevana ja oikealla on taas tämä paljon kohuttu kemikaalivana. Huomaatteko eron?  Siinä missä normaali polttoaineen tiivistevana häivystyy, niin taas kemikaalivana jääkin taivaalle ja laajenee siitä suuremmaksi koska myrkyt tippuvat lopulta maahan.


Tämä kuva on otettu Torontosta, jonka taivaalla näkyy jumalattoman suuret kemikaalivanasuihkutuksen jäljet.


Aika ajoin tulee uusia pelkoja, että on käynnissä joku suuri kansainvälinen salaliitto, Niinistö vastasi toimittajan kysymykseen selvästi huvittuneena.

Niinistö kertoi kuitenkin pyytäneensä Ilmatieteen laitokselta selvityksen kemikaalivanoista.
- Riippuu lentokorkeudesta ja lämpötilasta, millainen vana jää lentokoneesta, Niinistö kertoi selvityksen pohjalta.

Kemikaalivanateoria perustuu ihmissilmin nähtävään ilmiöön lentokoneiden peräänsä jättämän höyrypilven erilaisista muodoista ja väreistä.

- Erilaisia vanoja jää ja se ei tarkoita, että sen takana olisi Yhdysvallat tai [tiedustelupalvelu] CIA. Jos CIA näin toimisi, se ei olisi laillista, Niinistö sanoi.
- On tärkeää, että ihmisten huoliin vastataan, Niinistö lopetti.


Internetistä löytyy lisäksi täysin reaaliajassa toimiva maailmanlaajuinen lentotutkajärjestelmä (Flightradar24), josta näkee jokaisen virallisen reittilennon tutkasta. Useiden kertomusten mukaan nämä kemikaalivanakoneet eivät kuitenkaan näy tässä flightradar24 tutkassa ollenkaan.


Lähde: Uusisuomi