http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, syyskuuta 28, 2012

Sirutus tulee Suomeen

Ihon alle asennettavat RFID-mikrosirut ja niiden kampanjointi on alkanut Suomessa kun niitä esitellään lahden turvallisuusalan messuilla. 27.09.2012 RADIO NOVA:lla oli vieraana tuoteasiantuntija joka kertoi, että sirutus voidaan ottaa väestön Suomen suhteen käyttöön nyt milloin tahansa.Suomen terveydenhuollon tietojärjestelmä on valmiusasetelmissa. Järjestelmä lataa päivittäin terveysasemien kaikki käyntitiedot valtakunnalliseen arkistoon. Myöhemmin tiedot yhdistetään ihonalaiseen sirujärjestelmään. Tästä lääkäri Mirjaleena Isoaho kertoi jo vuonna 2011 US-blogissaan.

Isoaho on ottanut nyt kantaa myös äskettäin Kotkassa tapahtuneeseen alaikäisen tytön sieppaukseen ja ihmettelee kuinka siepattu pystyi kuitenkin soittamaan äidilleen. Eli tässä jutussa voi olla jotain hämärää liittyen tähän paikannin systeemiin ja mikrosiruthan tullaan mm. perustelemaan hyvällä paikannin systeemillä. Mutta se mitä kansalaisille ei tulla kertomaan on se, että sirut asennetaan meihin vain sen takia että isoveli pääsee valvomaan  meitä jokaista. Ei sen vuoksi, että olisimme turvassa.

Sillä kukaan ei ole meistä turvassa tämän maailmanhalitusta haluavan illuminatin oligarkkien suorittamalta fasismilta, jota he pistävät valtiot suorittamaan. Jolla euroopasta on tarkoitus tehdä vain sen vuoksi yksi liittovaltio, jotta heidän natsi fasismi saataisiin EU:n sisällä loppuhuipennukseensa..
Se kuitenkin mitä ihmiset eivät tiedä näistä ihon sisälle kaavailluista mikrosiruista on taas se, että niitä pystytään myös käyttämään ihmisiä vastaan. Sillä lähes jokainen kouluampuja sekä monet muut väitetyt ampujat kuten Anders Breivik on ohjelmoitu näiden sirujen kautta ja ne toimii radiotaajuuksilla. Missä lähetys voidaan aktivoida suoraan satelliitista jne. Kuten lääkäri ja kirjailija Rauni-Leena Luukanen-Kilde on sanonut, se tekee meistä biologisia robotteja ja tätä maailman roistoeliitti haluaa. Koska ei muuten päälle 7 miljardin sakki pysy tarpeeksi kurissa.

Lähde: Mirjaleena Isoaho / US

http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/118568-lahden-turvallisuusmessut-ihonalaiset-sirut-valmiit-asennettavaksi

http://www.bnet.com/blog/drug-business/microchip-implant-to-link-your-he...

 
 http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2010/04/08/mikrosirut-ja-y...

 
 http://www.dailymail.co.uk/news/article-558597/Met-Police-officers-micro...

Tue blogin ylläpitoa:
S-pankki: FI8539390033225947 
BIC-tunnus: SBANFIHH