http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 21, 2010

USA:n ja Israelin sota-alukset matkalla kohti IraniaYli kaksitoista USA:n ja Israelin sota-alusta on parhaillaan matkalla kohti Irania. Äskettäin se ylitti jo suezin kanavan.

Eläkkeellä oleva egyptiläinen kenraali Amin Radi sanoi, että sota Irania vastaan ei ole helppo aloittaa ja Israel on valmis tekemään sen aloittamiseksi mitä vain.

Aiemmin jo tässä kuussa Saudi-Arabia antoi luvan Israelille käyttää heidän ilmatilaansa mahdollisessa hyökkäyksessä Iraniin.Tilanne on kuitenkin erittäin pommin arka, koska hyvin monien lähteiden mukaan rikollinen maailmaneliitti on jo tilannut ydinaseilla toteutettavan false-flag terrori-iskun, jonka toteuttamispaikkana voi olla vaikka Lontoo.

Abovetopsecret sivustolla jo spekuloitiin, että Englannin kuningashuone on poissa Lontoosta 22. Kesäkuuta. Kun "operaatio blackjack" ennusti kyseiselle päivämäärälle ydinaseilla toteutettua false-flag iskua Lontooseen.

Mutta yksinkertaisestikin ajateltuna mikään muu ei saisi Israelin hyväksyntää hyökätä ydinaseilla Iraniin, kuin ydinaseilla toteutettava false-flag terrori-isku. Josta sitten syytettäisiin Iranilaisia terroristeja, vaikka tämän ydinpommin räjäyttäisikin aivan eri tahot kuten Mossad, CIA, Mi5, Mi6.Illuminatin eliitti yrittää edelleen suuressa tuskassa saada uutta maailmanjärjestystä eteenpäin ja tähän heidän suureen suunnitelmaan kuuluu kolmas maailmansota ja sen ennustivat jo aikanaan Edgar Cayce, sekä Nostradamus.

Siitäkin huolimatta tulevaisuutta ei olla kirjoitettu kiveen, vaan ihmiskunnalla on edelleen lukuisia eri mahdollisuuksia muuttaa sitä. Mutta tämä myös tiedetään täysin valtaapitävän maailmaneliitin puolelta ja tästä syystä he ovatkin viime-vuosina tehtailleet lukuisia määriä mm. katastrofielokuvia, jotka pelottelevat maailmanloppulla. Kun näiden kaikkien katastrofielokuva tuotantojen tarkoituksena on nimenomaan lisätä ihmisten pelkoa, jotta he pelkäisivät enemmän esim. tätä 2012-vuoden maagista päivämäärää 21.12.2012.

Äskettäin NASA oli kertonut julkisuuteen, että 2013 saattaisi tulla suuri aurinkomyrsky, joka lakkauttaisi tältä planeetalta sähköt kokonaan. Eli huomaamme miten vallanpitäjätkin ja heidän suuret instituutiot alkavat pikku hiljaa kertomaan näitä asioita julkisuuteen, mitä he ennen salasivat järjestelmällisesti.