http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, kesäkuuta 03, 2010

Puolan valtionjohtajien lento-onnettomuuden propagandaaIltasanomissa oli juttu puolan valtionjohtajien lento-onnettomuudesta. Siinä kerrottiin, että Puolan viranomaiset ovat nyt julkistaneet otteita ääninauhoista, joille tallentuivat viimeiset hetket presidentti Lech Kaczynskia kuljettaneen matkustajakoneen ohjaamosta.

Mutta sitten mennään itse propagandaan, sillä uutisjutussa kerrottiin että turmakoneessa keskusteltiin mm. huonosta sääästä.

Minuuttia ennen maahansyöksyä koneen automaattinen varoitusjärjestelmä käski: Pull up, pull up (vedä ylös) ja jos tämä pitää paikkansa, niin tämä johtui siitä että kyseinen tupolev oli ns. etäohjauksessa. Eli se saatiin etäohjauksella tulemaan alas ennen lentokenttää. Vaikka tupolevienkin lentokoneissa ja tässäkin 154-mallissa on oma varoitusjärjestelmä jos lennetään liian matalalla ja tässä tapauksessa tämä varoitusjärjestelmä meni päälle koska kone etäohjattiin tulemaan alas n. 3km ennen Smolenskin sotilaslentokenttää.Kuitenkin koneen maahansyöksyn jälkeen tapahtui tämä eloonjääneiden siviilien joukkoteurastus jonka suoritti todennäköisesti Venäjän liittovaltion turvallisuuspalvelu, FSB (RF) jonka porukka oli paikalla jo hyvissä ajoin pukeutunena Venäjän armeijan uniformuihin.Kyseiselle turmapaikalle sattui muuan Venäläinen Andrei Mendierej joka kuvasi tämän ylempänä olevan videon kännykkäkamerallaan. Hänet puukotettiin hengiltä vain viikko tämän jälkeen ja kyseessä ei ollut mikään kuin pää silminnäkijän likvidoiti.