http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, kesäkuuta 05, 2010

Floridan Jacksonvillessä yksityisellä lentokentällä kymmeniä tuhansia siviilienkuljetusautojaEräs yhdysvaltalainen mieshenkilö teki mielenkiintoisen näyn katsellessaan Floridan Jacksonvillen aluetta. Jacksonville on eteläisessä Yhdysvalloissa sijaitsevan Floridan osavaltion suurin kaupunki.Mutta mennäänpä sitten niihin ikävempiin uutisiin. Sillä tämä Reynoldsin lentokentän omistaa yksityinen Pegasus niminen kansainvälinen yhtiö. Että miten on mahdollista, että kyseinen yhtiö on ollut mukana ennenkaikkea öljyn kiskontabisneksessä. Käykää katsomassa vaikka heidän internetsivujaan. http://www.pegasus-international.com/

Sitten on vielä olemassa pegasuksen kansainvälisempi osa, joka tunnetaan nimellä "Pegasus international" ja se hallinnoi pegasuksen hankkeita, joissa NSA/CIA on ollut osallisena omien operaatioidensa osalta. Yksi operaatio toimi nimellä "Information Sharing Council" tai ISC. Heidän julkisesta vuonna 2006 julkaistussa raportista (pdf) käy ilmi, että "Pegasus ohjelman" tarkoitus on ollut ennen kaikkea hankkia tuhansia ajoneuvoja yhdysvaltoihin ja käyttää niitä mm. vakoiluoperaatioissa. Yksi näistä toimii nimellä "Maximum Information Technology" (MaxIT) systems. MaxIT on näiden seuraavien yhtiöiden fuusio.

- Apriss Inc.
- Bio-Key International Inc.
- Business Communication Inc.
- Circadence Corporation
- Cquay Technologies
- Dell
- eLabs Inc.
- MS e-Center
- Sun Microsystems

DynCorp International on Pegasos International yhtiön kanssa osallistunut viime-vuosina useisiin siviilien vakoiluhankkeisiin ja ei ole yhtään epäselvää, että CIA ja NSA on myös sotkeutuneet näihin hankkeisiin. Kun nämä ylempänä mainitut tietolikkenneyhtiöt osallistuvat vakoiluhankkeisiin tiiviisti.

Dr. Ott's on kyseisestä aiheesta ottanut selville jo paljon ja tässä on hänen nanoteknologiahanke paljastuksista juttua.Pistäkääpä vielä merkille se, että yksityisomisteinen sijoituspankki Goldman Sachs myi öljyosakkeitaan yli 44 % verran vain 3-viikkoa ennen Meksikonlahden öljyvuotoa. Että tämä vain lisää huhuja, että öljyvuoto oli tarkoituksellisesti toteutettu.

Lähteet: http://www.redicecreations.com/article.php?id=11194

Alkuperäinen juttu: http://atrueott.wordpress.com/2010/06/04/cerberus-guarding-the-gates-of-hell/