http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, kesäkuuta 10, 2010

22. Kesäkuuta 2010 valmistellaan false-flag ydinpommi-iskua ?Englantilaisessa Telegraphs sanomalehdessä oli slideshowna "Operation Blackjack" niminen sarjakuva missä terroristit laukaisevat valkoisen värisen pakettiauton keskellä Lontoota 22. Kesäkuuta. Hieman tätä ennen MI5 on saanut ennakkovaroituksen tulevasta ydinase iskusta.Tällä videolla puidaan, että olisiko London Telegraphsin videontekijöillä mitään yhteyksiä salaiseen maailmaneliittiin.

Mutta tämä koko juttu saa aivan uudenlaiset käänteet kun jotkut alkoivat tutkimaan tuon slideshown ID-koodia ja sen heksagrammista löytyy päivämäärä 22.6.2010Alex Jones sai puhelun vuosi sitten eräältä henkilöltä joka oli perehtynyt näihin koodeihin tarkemmin.

Vuonna 2001 X-filesin luojan Chris Carterin spin-off sarja "The Lone Gunmen" pilottijaksossa yritetään lentää kauko-ohjauksella American airlinesin lentokone New Yorkin world trade centeriin. Jakso esitettiin 7-kuukautta ennen 9/11 terrori-iskuja. Yksi sarjan näyttelijä Dan Hagglund tuli muutama vuosi jakson jälkeen kertomaan suoraan Alex Jonesille, että CIA oli saanut tämän kyseisen käsikirjoituksen läpi.Jos tämä false-flag toteutetaan ydinaseiskuna ja jopa useissa suurkaupungeissa, ei ole epäselvää mikä maa lavastetaan pääsyylliseksi ja kaikki sormet osoittavat Iraniin. Sillä se on illuminati-eliitin seuraava hyökkäyskohde ja heitä palvelevan USA:n armeijan lisäksi sinne on tarkoitus hyökätä myös NATO-armeijan kanssa jos vain tämä lavastettu terrori-isku saadaan ensin toteutettua.

Iraniin hyökkäykseen liittyy vielä vahvasti Israel mukaan, jonka viime-aikaiset verityöt Gazaan matkanneeseen aktivistien laivaan oli vain pientä propagandaa, jolla oli tarkoitus kääntää viimeaikaisten maailmantapahtumien huomio pois hetkeksi.

Joidenkin tietojen mukaan 22. Kesäkuuta 2010 tapahtuu vielä auringossa jonkinlaisia muutoksia, joka tulee muuttamaan kaikkien meidän DNA:n solurakennetta ja paras mahdollinen tapa saada tämän planeetan energiat paniikkiin on lavastaa joku ydinaseilla toteutettava terrori-isku. Kun jo 9/11 terrori-iskujen lavastamisen jälkeen maailmaneliitti sekä heidän kanssaan työskentelevä henkimaailman "varjonporukka" luulivat jo hetkeksi saavuttavansa täydellisen maailmanherruuden. Sillä kyllä ne saivat horjautettua tämän planeetan energiat hetkeksi pois tolaltaan levittämällä suunnatonta psykologista pelkoa.

Heistä ei vaan monet tajunneet sitä, että tulevien vuosien aikana useat miljoonat ihmisyksilöt tulisivat vielä avaaman silmänsä sekä lähtevän vastarintaan ja se tässä on nyt käynnissä kaikkialla päin maailmaa.

2012 vuoden "21.12.2012" syklin vaihtumista tämä maailmaneliitin porukka pelkää kaikista eniten, koska se tulee muuttamaan pysyvästi meidän jokaisen DNA:n rakenteen. Sen jälkeen esim. eläminen nykyhetkessä onnistuu paljon helpommin mitä siihen vielä tämän päivän maailmassa tarvitaan useille suunnattomia ponnisteluja.

Että jos kolmas maailmansota aloitetaan lähi-aikoina, niin sille ei pidä antaa yhtään omalla pelollaan lisää energiaa. Sen sijaan kertokaa ihmisille totuus ja varsinkin heille jotka ovat valmiita sen vastaanottamaan, koska useimmat ihmiset ovat edelleen pelon vallassa jos tällaista hirveätä tapahtuu kohta maailmalla. Sillä kaikille edelleenkin tiedoksi, että mitään Islamilaista terroriryhmittymää kuin Al-Qaida ei ole olemassa ja se toimii vain tiedustelupalveluiden kuten CIA, FBI, MI5, MI6 ja Mossad avustamana.Mutta syntipukkeina käytettäviä lavastettuja terroristeja käytetään salaisen maailmaneliitin (illuminati) välineenä, jolla he yrittävät toteuttaa uuden maailmanjärjestyksen.Yhdysvaltojen armeijan toimet silti lisäävät kuitenkin erityisesti lähi-idän maiden kansalaisissa vihaa ja pelkoa. Kun tämänkaltaista propagandaa tietysti illut ovat hyödyntäneet ja pommittavat tämänkaltaisia uutiskuvia Yhdysvaltojen televisiosta joka ilta.III-maailmansodan suunnitelmat ovat kuitenkin Yhdysvaltojen suunnalla selkeät, jos siellä laukaistaan ydinpommi jossain suuremmassa kaupungissa.

Se tietää lähes automaattisesti pohjois-amerikan unionin perustamista ja heti kun puhutaan ydinaseilla toteutetusta iskusta, niin FEMA-leirit otetaan käyttöön välittömästi ja USA:n kansalaisille kerrotaan että maahan ovat hyökänneet Iranilaiset terroristit ydinaseilla.
Tämän jälkeen alkaa massiivinen siviiliväestön pakko evakuointi näille FEMA:n keskitysleireille ja tämä operaatio saatetaan tehdä useissa osavaltioissa Yhdysvalloissa.