http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 30, 2010

EU kansalaisten internethaut tullaan tallentamaan tietokantoihin



EU:n parlamentti on päättänyt ottaa Written Declaration 29:n käyttöön 371 mepin valtuutuksella, jonka perusteella jokaisen Euroopan Unionin kansalaisen tekemät internet-haut tullaan tallentamaan tietokantoihin.

Tätä julkilausumaa ollaan perusteltu varsin härskisti ja Orwellimaisesti naisien ja lapsien turvaamisella, ja ihan jopa demokratian turvaamisella. Mutta tämä on hyvin kaukana totuudesta sillä illujen roistoeliitti ei ole koskaan pyrkinyt turvaamaan kuin omat perseensä.

Suomalaisista mepeistä kaikki nämä allekirjoittivat julkilausuman.

Sari Essayah (kd.)
Ville Itälä (kok.)
Eija-Riitta Korhola (kok.)
Hannu Takkula (kesk.)
Timo Soini (ps.)


Tämän julkilauluman tarkoituksena olisi lisätä EU-kansalaisten vakoilua ja se myös tulisi riisumaan heille kuuluvaa yksityisyydensuojaa entisestään. Mutta tässä kyllä jonkun Brysseliläisenkin supertietokoneen resurssit eivät kyllä enää jonainpäivänä riitä, jos meitä herääkin vielä useita miljoonia lisää. Siinä ei meinaa sen jälkeen mikään tietokonesovellus pysty arkistoimaan miljardien ihmisten aivojen sisällä tapahtuvia tietoisuudentason muutoksia ja lähinnä tämä puoli on se, mitä maailmaneliitti eniten pelkää.

Mutta kun he eivät kykene hallitsemaan näiden jo vanginvartijatietoisuudesta heränneiden tietoisuutta, niin heille jää enää se viimeinen keino, että yrittää sitten kaikilla keinoilla vakoilla näiden kaikkien yksityishenkilöiden internetin käyttöä ja tällaisten blogien ylläpitäjille on hyvin tuttua kotitietokoneeseen kohtistunut häirintä. Yhteyksiä pistetään poikkki jopa 10 kertaa tunnissa. Network cable unplugged. Jos täällä on muitakin rankemmista asioista bloggaajia, niin tuo on varmaan teillekin tuttua.

Toinen ja vähän töykeämpi kotitietokoneen häirintäkonsti NSA:lla on sellainen sovellus mikä pistää tietokoneesta automaattisesti virrat pois.

Ateistien mielestä nämä edellämainitut väitteet ovat tietenkin vainoharhaisia, koska he itse elävät vainohahaisessa maailmassa, mutta säälittävintä siinä on se, että he eivät sitä kuitenkaan itse huomaa.



Vielä tänään internetliikenteen vakoilu on lähinnä Yhdysvaltojen NSA:n harteilla. Mutta tulevaisuudessa Euroopassa on tarkoitus ottaa käyttöön yksi ns. supertietokone, joka liittyy hyvin todennäköisest tähän "Written Declaration 29" uudistukseen. Koska Euroopan Unionia ollaan nyt väkisin viemässä kohti Orwellimaisempaa kehitystä ja tätä linjaa ajaa salaisen maailmaeliitin johto, joka koostuu lähinnä Rockefellerien suvun edustajista.

Täytyy muistuttaa, että Rockefellerit ovat edelleen maailman rikkain suku ja heidän sukunsa intressit ovat aina liittyneet mm. sotien järjestämiseen, koska heidän porukkansa, sekä muut ase/huumetehtaiden omistajat käärivät voitot ja aseita täytyy myös jatkuvasti myydä sotien toisille osapuolille.



Afghanistan on tällä hetkellä paras esimerkki siitä miten yksi lähi-idän maa saadaan muutettua muutamassa vuodessa maailman tuottavimmaksi huumeviljelymaaksi.



Iran makaa taas maana varsinaisen öljylammikon päällä ja ketkäs muut sen nyt haluavat varastaa pois kuin illuminatin rikollinen maailmaneliitti ja Rockefellerien suvun öljyparonit. Mutta tässä samalla kun Israelin odotetaan vielä hyökkäävän Iraniin, niin tällä operaatiolla on tarkoitus myös aloittaa kolmas maailmansota ja jollain tasolla Israelin naapurimaat yritetään provosoida hyökkäämään Israeliin.



Kun jos tässä lähtee ennustelemaan seuraavien vuosien tapahtumia, niin jos III-maailmansota etenee niin pitkälle, että Yhdysvallat saavat vastaansa jonkun liittoutuman niin Venäjä ja liittoutuneet saattaa tehdä samat kuin II-maailmansodan aikana ja lyödä lopun salaisen maailmaneliitin (illuminati) uuden maailmanjärjestyksen (NEW WORLD OWRDER) liittovaltion toteutukselle ja se tulee olemaan tälle roistoeliitille erittäin kivuliasta aikaa henkisesti.



Illuminati-eliitti on aina koostunut okkultisteista ja he ovat siis aina palvoneet Luciferia joka on heidän jumalansa. He siis palvovat pimeyttä edustavan tahon agendaa ja se on tällä planeetallamme "UUSI MAAILMANNÄRJESTYS/NEW WORLD ORDER".

Illut ovat piilottaneet heihin liittyviä symboleja mm. yhden dollarin seteliin, sekä myös Pentagonin ilmakuvasta näkee, että sieltä rakennuksista löytyy pentagrammi jos oikein tarkkaan katsoo.


Washingtonissa sijaitsevan valkoisen talon ympäristön arkitehtuurissa on merkkejä pentagrammista.



Monet USA:n presidentit ovat myös Yalen yliopiston Skulls & Bones jäseniä ja heidän keskuudessaan tunnettu tervehdysmerkki on tämä rockmaailmastakin tuttu pirunsarvi tervehdys. Mutta Skulls & Bones, eli pääkallo ja sääriluut salaseurassa tällä merkillä on oma merkityksensä ja se on rock'n rollista kaukana. Sillä tämä Yalen yliopiston kampuksella toimiva kerho on myöskin okkultistinen kuten illuminatin muukin porukka.


CBS televisiokanavan logosta löytyy kaikkinäkevä silmä (the all seeing eye), joka on illuminatin symboli. Eli tästä huomaamme, että melkein mihinkään ei pääse pahaa isoveliä pakoon kun siitä näkyy merkkejä kaikkialla. Rikollinen isoveli-eliitti on myös tämän koko euroopan unionin takana.