http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, kesäkuuta 18, 2010

Stewart Swerdlowin haastattelu


Stewart Swerdlow

Tutkimusryhmä "Project camelot" haastatteli Stewart Swerdlowia puhelimitse viime Huhtikuussa, jossa hän kertoo elämäntarinansa ja siitä mm. kun hänet siepattiin Montaukiin vuonna 1970, jolloin hän oli teini-iässä.

Haastattelu löytyy mp3-muodossa täältä: http://cdn-e1.ash1.k-srv.info/camelotproductions/stewart_swerdlow20100430-ProjectCamelot.mp3Swerdlow on kirjoittanut Montaukin sotilastukikohdassa kokemistaan kokemuksistaan kirjan "Montauk: The Alien Connection", jossa hän kertoo että näissä Montaukissa tehdyissä mielenhallinta (mind control) kokeissa oli mukana useita humanoidirotuja jotka kuuluivat harmaisiin.

Hänen kertomansa mukaan New Yorkin Montaukiin siepattiin joka vuosi Yhdysvalloissa useita tuhansia lapsia ja nuoria. Kun varsinaiset mind control testit alkoivat samantien ja useita näistä koehenkilöistä kuoli, koska heidät saatiin näillä kokeilla mm. psyykkisesti ja henkisesti ylikuormitettua.

Swerdlow kertoo myös kirjassa, että kaikille siepatuille kerrottiin Montaukissa, että ihmiskunta ei olisi edelleenkään valmis huolehtimaan itse itsestään ja tähän tarvittaisiin näiden siepattujen apua. Kun siepatut sitten tulisivat toimimaan psyykkisinä koe-eläiminä USA:n armeijan ylläpitämässä salsisessa maanalaisessa Montaukin tukikohdassa.Kuvassa Montaukin maanalainen armeijan tukikohta.

Varsinainen Montauk project kesti vuodesta 1970-1983 vuoteen saakka. Mutta nykyään taas tämä maanalainen tukikohta on otettu jälleen käyttöön ja siellä suoritetaan samanlaisia psyykkisiä/henkisiä/esoteerisia kokeita siepatuilla.Harmaat humanodirodut jotka olivat tekemisissä Montaukissa, ovat Swerdlowin mukaan näitä rotuka jotka ovat yhteistyössä USA:n armeijan yksiköiden kanssa ja tämä samainen taho on myös ollut lukuisien ufosieppausten (abduktio) takana.

Ufosiepatut henkilöt ollaan kuitenkin pyritty aina ennalta kategorioimaan tämän osaston taholta ja erityisesti indigo ja uudenajan sielut ovat heidän listallaan, koska heidän sielunsa ovat ilmaantuneet tälle pallolle hyvin kaukaa ja omaavat erittäin paljon tietoa. Kun tätä varten ns. varjon porukalla on myös olemassa omat neuvonantajat ja tahot, jotka pitävät kirjaa että milloin joku hyvin kehittynyt sielu inkarnoituu tänne.

Niin kyseiset henkilöt pyritään implantoimaan jo ensimmäisen kahden vuoden aikana ja näin omalla kohdallani kävi jo 2-vuotiaana kun koin sotilasabduktion (military abduction). Mikä tarkoittaa, että ufosieppauksen takana eivät olleet pelkästään harmaisiin kuuluvat humanoidit, vaan myös USA:n armeijan porukka. Vaikka he eivät kuitenkaan olleet läsnä fyysisesti, muuttakin astraalikehoissa.

Suurin motiivi tähän heidän suoritamaansa implantointiin on suoraan siinä, että he pyrkivät näin estämään mm. siepattujen henkistä kehitystä heikentämällä heidän chakrojensa (kehon energiakeskukset) toimintaa. Sekä yrittämällä johdattaa heidän elämänkulkuansa väärille teille ja tähän on enemmän keskittynyt henkimaailmasta työskentelevät varjonporukan osastot.Mutta pääasiassa siepattujen energiakeho (aura) säteilee poikkeuksellista enemmän valoa ja säteilee sitä ympärilleen kaikkialla ja tämänkaltaiset ihmiset ollaan aina pyritty sieppaamaa/implantoimaan. Sillä pimeyttä edustava taho sekä tällä planeetalla, että henkimaailmassa kokee tämänkaltaiset ihmiset hyvin suureksi uhaksi heidän toiminnalleen. Kun varsinaisen henkiolento Luciferin suuri suunnitelma oli saada tämän planeetan porukka täysin pimeyden energioiden alle yli 13 000 v. sitten ja tässä suunnitelmassa ollaan edelleen menossa viimeisiä vuosia. Kunnes koko valon ja varjon joukkojen välinen taistelu tulee päättymään muutaman vuoden kuluttua, vaikka siihen voi mennä vielä useita kymmeniä vuosia.Siinä välissä pimeyttä edustava taho yrittää vielä vaikka minkälaista kepulikonstia kuten III-maailmansota jne. Jolla se yrittää ottaa valon energioista niskalenkin ja saattaa tämän planeetan porukka suurten pelon energioiden valtaan. Koska nykyinenkin salainen maailmaneliitti on tiennyt aina, että ihmiskuntaa he hallitsevat vain pelolla. Sillä ihmismassat ovat luovuttaneet oman valtansa heille heidän omalla kollektiivisella pelollaan.

Mutta tämä poruka joka on jo herännyt ns. vanginvartijatietoisuudestaan onkin tälle maailmaneliitille ja varjon porukoille ihan henkimaailmaan asti suuri uhka heidän suurille sunnitelmille. Jos ei heidän uusi maailmanjärjestyksensä toteudu sittenkään heidän haluamansa suuren tyrannian muodossa.