http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, kesäkuuta 13, 2010

Saudi Arabia antoi luvan Israelille käyttää heidän ilmatilaa Israelin iskiessä IraniinSaudi-Arabia (arab. ‏المملكة العربيّة السّعوديّة‎) on antanut luvan Israelin käyttää heidän ilmatilaansa, kun Israel on aikomassa iskeä Iraniin.


Kuvassa Saudi-Arabian kuningas Abdullah bin Abdul-Aziz al Saud.Tämän vuoden bilderberg-ryhmän kokouksessa näytettiin jo vihreää valoa Israelin hyökkäykselle Iraniin ja mahdollinen lavastettu ydinaseisku on todennäköisesti tarkoitus toteuttaa vielä ennen tätä operaatiota, joka tultaisiin lavastamaan Iranilaisten terroristien tekemäksi. Kun se voidaan toteuttaa missä päin maailmaa tahansa ja CIA, FBI, Mossad, Mi5 ja Mi6 pystyvät kyseisen atomipommin räjäyttämään vaikka Lontoossa jos maailmaneliitti näin tilaa.Telegraph sanomalehden fiktiivisessä "Operation blackjack" sarjakuvassa terroristit tuovat valkoisen pakettiauton Lontooseen, jonka sisällä on ydinräjähdettä.Steve Jacksonin vuonna 1995 julkaistussa Illuminati korttipelissä on ollut aiemmin myöhemmin toteutuneita episodeja, kuten.
Pentagon liekeissä. Kun kyseinen operaatio lavastettiin 11.9.2001 ja Pentagonin hallintorakennuksen sisälle oltiin tuotu etukäteen räjähteitä, jotta tuhot saatiin näyttämään paljon suuremmilta mitä ne oikeasti olivat.

Kyseinen operaatio oli myös USA:n armeijan "TOP SECRET" kansioiden välissä useita vuosia ennen varsinaista toteutusta.
9/11 terrori-iskut World trade centeriin, jotka myöhemmin lavastettiin islamilaisten ja arabiterroristien tekemiksi ja tämäkin operaatio oli "TOP SECRET" kansioiden sisällä useita kymmeniä vuoia, ennen varsinaista toteutusta josta päätti illuminatin maailmaneliiti täysin yksin.


Nyt kuitenkin on pelottavat ajat käsillä, sillä illujen suunnitelmana on alkaa kohta käyttämään myös biologisia aseita, joilla se yrittää käyttää III-maailmansodassa miljardien siviilien tappamiseen.