http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 22, 2010

Senaattori Joe Lieberman - Esitti internet-sensuuri lakiuudistuksenSenaattori Joe Lieberman on pistämässä eteenpäin lakia, joka antaa USA:n presidentille valtuudet sensuroida internet-liikennettä Kiinan mallilla. Samalla hän yrittää perustella, että kyse on vain USA:n turvallisuudesta, jos maahan hyökätään internet-teitse (cyber attack) ja tämä tässä onkin varsin surkuhupaisaa, että suurin osa massoista menee sitten tähän halpaan ja ovat valmiita luovuttamaan kaikki perusoikeutensa valtiolle tällä verukkeella.Varsinaista kyberterrorismia on esiintynyt aina ja se on lähinnä kohdistunut jonkun tahon kautta tiettyjä ihmisryhmiä ja henkilöitä vastaan. Esim. verkossa ei kannata esiintyä omalla nimellään jos lähtee puhumaan vaikka henkisemmistä asioista, koska näin alkaa vetämään puoleensa negatiivista sakkia kuten ateisteja, joiden joukosta löytyy aina mitä mulkumpaa sakkia ja he ovat valmiita tekemään elämäntehtäväkseen näiden tiettyjen verkossa omana itsenään esiintyvien ihmisten häiriköinnin.NSA (National Security Agency) harjoittaa jatkuvasti yksityishenkilöiden vakoilua ja heidän intenetliikennettä häiritään mm. katkaisemalla yhteydet. Sähköpostit luetaan, kännykkää/puhelimia salakuunellaan. Mutta nämä heidän resurssit eivät rajoitu pelkästään tähän kyberterrorismiin, vaan sieltä pystytään myös häiritsemään vakoiltavien ihmisten energiakenttää, eli auraa ja sitä pystytään mm. testaamaan erityisesti yö aikaan, jolloin kohdehenkilön astraalikeho on irti fyysisestä ruumiista. USA:n armeija on tehnyt tämänkaltaista yöllistä häiriköintiä muutaman humanoidirodun kanssa ja kyseessä on sama taho, joka on tehnyt myös ns. sotilasabduktioita (military abductions).Harmaat taas ovat tätä humanoidirotua, jotka ovat alistaneet ihmisrotua jo yli 13 000 vuotta ja on pitänyt myös muiden olentokuntien siviilisaatioita täydessä orjuudessa.Kuten kuvasta näkyy, niin Orionilta saapui aikanaan tälle planeetalle suunnaton rypäs porukkaa (sieluja) ja suurimmalla osalla näistä on edelleen paljon karmaa jäljellä, koska kehityskulku meni siellä ns. pieleen.

Tästä planeetasta tuli sen jälkeen eräänlainen jätteidenkäsittelylaitos, jonne sielut pistettiin rauhoittumaan ja nyt tätä kollektiivista karmaa eletään täällä pois.

Mutta keskuudessamme kaikki eivät ole eläneet entisissä elämissä Orionilla, vaan joukossamme on myös indigoita ja uuden ajan sieluja. Jotka ovat syntyneet tänne vapaaehtoisesti ja ovat tulleet tänne opastamaan muita.Indigo sekä uuden ajan sielujen aura (energiakenttä) on erittäin sininen ja heidän energiakenttänsä säteilee valoa ja tästä syystä he ovat eräänlaisia valonkantajia.

Kun nykyisinä haasttellisina aikoina näiden sielujen vastuu vain kasvaa entisestään, kun muualla maailmassa alkaa tapahtumaan suuria henkisiä kuin fyysisiä muutoksia.

Ihmiskunta alkaa jakautumaan lopulta kahtia ja se jaottuu henkisiin ja ei henkisiin ihmisiin ja tällä henkisyydellä ei tarkoiteta mitään uskontoon liittyvää. Kun tämä ateististen energioiden vallassa oleva porukka ei suostu kasvamaan henkisesti, niin he tulevat vastustamaan tätä suurempaa henkistä kehitystä viimeiseen saakka.