http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 01, 2010

Siionistiarmeija tappoi 9 siviiliäIsraelin siionistiarmeija hyökkäsi Gazaan saapuneen avustuskuljetuslaivan kimppuun ja tappoi 9 siviiliä. Liki kaikki kuolleet olivat Israelin mukaan turkkilaisia.

Nyt Israelissa armeijan kommandojoukkojen kerrotaan olevan sankareita ja ollaan viljelty eteenpäin propagandaa, että heillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin ampua aseettomat siviilit hengiltä.Israelin armeijan mukaan kommandoilla oli tuliaseet vain itsepuolustusta varten. Sotilaiden oli ensi sijassa tarkoitus käyttää värikuula-aseita.

Sotilaat nousivat myös muihin aluksiin, mutta pahimmat yhteenotot tapahtuivat Mavi Marmaralla.

Kansainvälisillä vesillä ollut saattue koostui kuudesta aluksesta, joissa oli yhteensä satoja ihmisiä. Avustussaattueen järjestäjiin kuului muun muassa turkkilaisia ihmisoikeusjärjestöjä. Saattueessa oli mukana myös 11 ruotsalaista, heidän joukossaan kuuluisa kirjailija Henning Mankell. Suomalaisia ei aluksilla tiettävästi ollut.

Gazan vapautusliike tuo ulkomailta rahtialuksilla yli 10.000 tonnia mm. lääkkeitä, paperia jne. ja kaikki on maksettu julkisella rahoituksella ja tämänkaltaisten hyväntekeväisyysjärjestöjen toimintaa pyritään vaikeuttamaan viimeiseen asti Israelin hallituksen toimesta.