http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, kesäkuuta 05, 2010

Bilderberg kokous 2010 alkoi EspanjassaBilderberg-ryhmän kokous 2010 pidetään 3-6.6.2010 Sitgesissä, Espanjassa. Paikkana on kaikkien viimesimpien tietojen mukaan 5 tähden hotelli Dolce ja tunnetusti maailmaneliitti ei majoitu minnekään kolmen tähden hotelleihin.

Kokous on edelleen tutusti salainen ja siellä käsiteltäviä asioita ei kirjoiteta ensimmäiseenkään sanomalehteen. Kokouksen jälkeen voi kuitenkin lähteä taas useita huhuja mm. Iraniin hyökkäyksen suunnitelmasta. Sillä jo Kosovoon hyökkäys vuonna 1999 päätettiin jo kaksi vuotta aiemmin pidetyssä Bilderberg-ryhmän kokouksessa.

Paikalla ovat tunnetusti maailman vaikutusvaltaisin eliitti ja tässä eräitä tunnetuimpia jäseniä.

David Rockefeller (s. 12. kesäkuuta 1915) Maailman rikkaimman suvun (Rockefeller) nykyinen patriarka, sekä Bilderberg-ryhmän perustajajäseniä.

On ollut jokaisessa kokouksessa vuodesta 1954 lähtien ja istuu Bilderbergiä ohjaavassa ryhmässä.
Rockefellerien suku on maailman vaikutusvaltaisimpia tahoja maailmaneliitin (illuminati) taholla. David Rockefeller istuu myös samalla trilateraalisen komission (trilateral comission), sekä kolmensadan miehen komitean (committee of 300) johdossa.Henry Kissinger (syntyjään Heinz Alfred Kissinger, s. 27. toukokuuta 1923 Fürth, Saksa) on saksalaissyntyinen yhdysvaltalainen diplomaatti ja Yhdysvaltain ulkoministeri Nixonin ja Fordin kausilla 1973–1977


Bill Clinton (s. 19. elokuuta 1946 Hope, Arkansas) Yhdysvaltojen entinen presidentti.Hillary Clinton (s. 26. lokakuuta 1947 Chicago) on Yhdysvaltain ulkoministeri, entinen New Yorkin osavaltion nuorempi senaattori ja Yhdysvaltojen 42. presidentin, Bill Clintonin, vaimo. Hillary Clinton tavoitteli demokraattien presidenttiehdokkuutta vuoden 2008 presidentinvaaleissa, mutta hävisi esivaalit niukasti Barack Obamalle. Hän on toiminut ennen poliittista uraansa asianajajana.
Clinton on ulkoministeri Barack Obaman hallituksessa tammikuusta 2009 alkaen.


Tony Blair (s. 6. toukokuuta 1953 Edinburgh, Skotlanti) oli Yhdistyneen kuningaskunnan pääministeri vuosina 1997–2007.Gordon Brown (s. 20. helmikuuta 1951 Glasgow) on brittiläinen poliitikko, joka toimi kesäkuusta 2007 toukokuuhun 2010 Labour-puolueen puheenjohtajana ja Britannian pääministerinä. Hän oli edeltäjänsä Tony Blairin hallituksessa valtiovarainministerinä vuodesta 1997 alkaen. Britannian parlamentin alahuoneessa hän on 1983 alkaen edustanut skotlantilaista Dunfermlinen itäistä vaalipiiriä.

Vuosikymmenen samassa ministerintoimessa ollut Brown on hallituksen luotetuimpia henkilöitä. Hän seurasi Blairia maan pääministerinä 27. kesäkuuta 2007 kuningattaren kutsuessa hänet muodostamaan hallituksen. 10. toukokuuta 2010 Brown ilmoitti luopuvansa työväenpuolueen puheenjohtajuudesta myöhemmin kuluvana vuonna.Colin Powell (s. 5. huhtikuuta 1937 New York) on yhdysvaltalainen poliitikko ja kenraali. Presidentti George W. Bush nimitti hänet Yhdysvaltain ulkoministeriksi 16. tammikuuta 2001 senaatin vahvististuksella. Powellin virkakausi Yhdysvaltain 65. ulkoministerinä kesti 20. tammikuuta 2001 – 23. tammikuuta 2005. Hänen seuraajansa ulkoministerinä on Condoleezza Rice. Powell toimi presidentin turvallisuuspoliittisena neuvoantajana 1987–1989 ja puolustushaarapäälliköiden esikunnan puheenjohtajana 1989–1993.Walesin prinssi Charles Philip Arthur George Mountbatten-Windsor (s. 14. marraskuuta 1948, Lontoo) on Britannian ja yli tusinan kansainyhteisömaan kruununperijä. Hän on kuningatar Elisabet II:n ja prinssi Philipin vanhin poika ja tämänhetkinen Walesin prinssi.Kaarle XVI Kustaa, (syntymänimeltään Carl Gustaf Folke Hubertus Bernadotte, ruotsiksi Carl XVI Gustaf) (s. 30. huhtikuuta 1946) on ollut Ruotsin kuningas vuodesta 1973.Juan Carlos I (koko nimeltään Juan Carlos Alfonso Víctor María de Borbón y Borbón-Dos Sicilias, s. 5. tammikuuta 1938 Rooma, Italia) on Espanjan kuningas. Hänen isoisänsä Alfonso XIII oli Espanjan kuningas ennen vuonna 1931 syntynyttä toista tasavaltaa. Tasavalta koki loppunsa Espanjan sisällissodan myötä ja sitä seurasi Francisco Francon diktatuuri, joka jatkui Francon kuolemaan 20. marraskuuta 1975 asti. Juan Carlos kruunattiin Espanjan kuninkaaksi 22. marraskuuta 1975, jonka myötä Espanjasta tuli jälleen perustuslaillinen monarkia. Juan Carlos kuuluu Bourbon-sukuun.James G. Stavridis on Yhdysvaltain eteläisten joukkojen komentaja. Hänet on nimitetty Yhdysvaltain Euroopan joukkojen ja NATO:n joukkojen komentajaksi (SACEUR). Hänen edeltäjänsä molemmissa tehtävissä oli Bantz J. Craddock.

Stavridis valmistui Yhdysvaltain laivastoakatemiasta vuonna 1976. Hän on palvellut pinta-aluksilla, vuosina 1993–1995 hän komensi Arleigh Burke -luokan ohjushävittäjä USS Barrya (DDG-52), vuonna 1998 hävittäjälaivue 21:tä Persianlahdella ja 2002–2004 USS Enterprisen lentotukialusryhmää.

Stavridis on myös suorittanut tohtorintutkinnon ja maisterintutkinnon oikeustieteessä The Fletcher School of Law'ista ja kansainvälisestä politiikasta Tufts Universitylta 1984.

Stavridis hakee tukea Natolle kehottamalla ihmisiä ystävikseen Facebookissa.Bruce A. Carson (s. 5. Maaliskuuta 1945) on kansallisen turvallisuusviraston (NSA/national security agency) johtaja.Suomea Bilderberg-ryhmän kokouksessa edustaa jälleen valtionvarainministeri Jyrki Katainen (s. 14. lokakuuta 1971 Siilinjärvi) on kokoomuksen puheenjohtaja, Siilinjärven kunnanvaltuutettu, kansanedustaja ja Vanhasen toisen hallituksen valtiovarainministeri. Hän on myös yksi Euroopan kansanpuolueen varapuheenjohtajista.


Daniel Estulin on tutkinut Bilderberg-ryhmän toimintaa jo yli kymmeniä vuosia ja kirjoittanut niistä jopa kaksi kirjaa. Ensimmäisestä oli tarkoitus tulla suomenkielinen käännös, mutta sen tilannut kustantaja päättikin perua Suomenkielisen käännöksen kertomatta syytä.

Estulin on sannut sisäisessä kierrossa olevan listan, missä on pääpiirteittään ne asiat mitä käsitellään tämän vuoden Bilderberg kokouksessa ja ne ovat.

1: Selviääkö euro?

Maailmaneliitti pelkää jos tämä euron tarkoituksellinen romuttaminen johtaakin siihen, että euroopan unionin maat haluavatkin erota pikaisesti euroopan unionista ja palata omaan valuuttajärjestelmäänsä.

2: Euroopan liittovaltion kehittyminen

Fasistisen suunnitelman puimista kuinka saada lopulta euroopan union yhdeksi kokonaiseksi liittovaltioksi ja alkaa hallitsemaan sitä fasismilla.

3: Onko meillä instituutioita joilla kohtaamme ja hoidamme maailman talouden tilan?

4: Mitä opimme Kreikasta etc.

5: NATO ja Afghanistan: Käytännöllinen agenda allianssille.


6: Iran ja Venäjä: taloudelliset uhat allianssille

7: Terrorismin vastasen sodan seuraukset.

8: Sisäpolitiikan vaikutukset Amerikan ulkopolitiikkaan.


9: Japanin talouden näkymät


10: USA:n dollarin tulevaisuus ja vaihtoehtoiset skenaariot.


Daniel Estulinin haastattelu euroopan parlamentissa 2.6.2010.

Daniel Estulin sanoo myös videolla, euroopan parlamentissa 2.6.2010 mitenkä jokainen vieras joka menee Bilderbergiin, on ihmiskunnan vihollinen. Lähinnä siksi koska Bilderberg tahtoo semmoisen maailman jossa tavallinen kansalainen ei päätä tulevaisuudestansa, jos sitä hänelle edes suodaan, vaan sen tulevaisuuden omistaa tämä eliitti.

Daniel Estulinin pitämä puhe Euroopan parlamentissa 2.6.2010.Itse tapahtumapaikka oli kuten ennenkin erittäin vartioitu ja kokouspaikan yllä on koko tapahtuman ajan ylilentokielto.

Paikanpäällä oli käynnissä suuri mielenilmaus.