http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, toukokuuta 16, 2014

Yhdysvaltain kevät operaatio (Operation American Spring) jälleen yksi CIA:n juoni, saada hallittua massoja ?


Yhdysvaltain Kevät Operaatio (Operation American Spring), on virallisten tietojen mukaan ent. eläkkeellä olevan USA:n armeijan everstin johtama vallankumousliike. Jopa useiden miljoonien ihmisten vahvuinen mielenosoitus ollaan järjestämässä Washingtonissa tänä viikonloppuna.

Kansanliikkeen yksi päämotiivi on saada USA:n presidentti Barack Obama eroamaan. He vaativat myös Joe Bidenin, Harry Reidin, Mitch McConnelin, John Boehnerin, Nancy Pelosin sekä Eric Holderin eroa.

 

Tällaisen patriotistisen kansanliikkeen olemassaolo kuitenkin vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta ja miltei aina tällaisten takana häärii mm. CIA tiedustelupalveluineen jne. Joten sen jälkeen ei enää voida puhua mistään aidosta patriotismiin tähtäävästä kansanliikkeestä. Russia Today (RT) kanava toi jo aiemmin julki, kuinka mm. Jugoslavian entinen presidentti Slobodan Milosevic, syöstiin vallasta CIA:n johdolla. Joten siinäkään mikään aito kansanliike ei sitä saanut aikaan.

Yhdysvalloissa viimevuoden marraskuussa mainostettiin, kuinka 100 000 rekkaa olisi suuntaamassa kohti Washingtonia, osoittaakseen sillä keinoin poliittisesti mieltään. No Washingtonissa nähtiin lopulta 30 rekka-autoa.

Nyt tämän Yhdysvaltain kevät operaation (Operation American Spring) odotetaan keräävän jopa 10-30 miljoonan joukon Washingtoniin tulevana viikonloppuna.


Se on kuitenkin selvää, että myös Yhdysvalloissa eteenkin nuorempi väestö on myös heräämässä suurella joukolla. Mutta Yhdysvaltain 316 000 000 ihmistä tässä yhteydessä on hieman liikaa, vielä siinä suhteessa, että kollektiiviseen väestön heräämiseen tarvitaan kriittinen enemmistö. Sillä muuten ei voi tapahtua mitään pysyvämpää ja radikaalimpaa muutosta.

Valitettavasti myös Yhdysvalloissa toimii samat eliitin keinot, kuin täälläkin, että pistetään vain televisioon muutama ulkomaalainen kanava lisää (FOX jne.). Niin kansa pysyy edelleen kollektiivisessa unessa, kunhan sirkushuveja (TV/viihde) ja leipää riittää.

Ihmiskunnan suurin ongelma on se, että heidät on jo niin täydellisesti onnistuttu aivopesemään, että he eivät enää erota, kuinka paljon heillä todellisuudessa on voimavaroja ja valtaa. Sillä kuka tahansa meistä voi esimerkiksi alkaa kirjoittelemaan nettiin ja saada sen avulla useita tuhansia ihmisiä liikkeelle, jotta massat lähtisivät liikkeelle ja avaisivat silmänsä. 

Tämä internethän on kuin virtuaalinen kirjasto ja sieltä kun löytyy melkein mikä tahansa tieto silmänräpäyksessä, niin syystäkös se huolestuttaa maailman salaista valtaeliittiä. Koska mitä pidemmälle tämä tietoisuuden evoluutio ja vallankumous etenee, niin sitä lähemmäs koituu se päivä, jolloin ns. Illuminati-eliitti on tullut tiensä päähän ja joutuu luopumaan lopullisesti vallastaan.Heidän valtansa perustuu edelleen vain ja ainoastaan materian voimien keskuuteen, eli pankkitoiminnan yksityistämisen avulla he ovat orjuuttaneet miltei koko maailman valtiot. Mutta tässä leikissä on vaan vielä tulossa heille ikävä loppu, kun ns. materian pimeät voimat menettävät lopullisen otteensa n. 2036 vuonna. Jonka jälkeen kaikki fyysinen raha mm. lakkaa olemasta ja sillä ei ole tuon jälkeen enää minkäänlaista arvoa. Joten kokonaisten kansakuntien ja valtioiden taloudellinen orjuuttaminen tulisi tuon jälkeen olemaan, suunnattoman vaikea prosessi enää toteutettavaksi. 
Tämä fyysinen rahakin on oikeasti pelkkää energiaa ja sitä tämä valtaeliitti on pyrkinyt käyttämään vääriin tarkoituksiin kautta historian ja se on käynyt ns. pankkitoiminnan yksityistämisellä. 

Eli valtiollisilta pankeilta vietiin pois valuutanluontioikeus ja se ulkoistettiin valtaeliitin pankkiirien perustamille yksityisille pankeille, joka sai valtiot velkaantumaan. Joten tämän vuoksi Kataisenkin hallinnon aikana Suomi on velkaantunut 47 milijardia, kun Sionistipankeille on pitänyt maksaa jatkuvasti enemmän ja ottaa lisää lainaa, jotta vanhat korot saataisiin maksettua.

EU:n ja USA:n välinen vapaakauppasopimus on tässä leikissä vieläkin suurempi uhka Suomen teollisuudelle ja taloudelle. Joten tätä kyseistä vapaakauppasopimusta ei tulisi missään nimessä solmia Suomen osalta. Mutta se, että neuvotteluja on käyty salaisesti, kertoo jo kaiken olennaisen tästä. Eli koko homma ei kestä päivänvaloa. 

Varsinkin vielä se, että näitä EU:n ja USA:n välisen vapaakauppasopimuksen neuvotteluja käydään Kokoomuksen maanpetturien johdolla, lisää tilanteeseen enemmän huolta.

Nämä sielunsa myyneet kansankusettajat tulisi syöstä vallasta, mutta millä heidät syökset sieltä, kun nämä samat maanpetturit valitaan jokaisissa vaaleissa uudelleen valtaan. Varsinkin USA:n valkoisesta talosta tulevat ukaasit jo muutamia vuosia sitten vuodetuissa Wikileaks-dokumenteissa, kertoi totuuden siitä, kuinka Kokoomus oli saatava valtaan Suomessa ja vaadittiin Kokoomukselta Nato agendan eteenpäinviemistä.

Nyt olemme tämän Nato-agendan kanssa siinä vaiheessa, että siinä odotetaan jo Yhdysvalloissa kongreettisia tuloksia. Koska Ukrainan kriisi oli USA:n ja CIA:n aikaansaama ja tämän johdolla nyt Suomi, Ruotsi, Ukraina sekä Georgia olisi tarkoitus liittää Naton jäseniksi.

Suomen ja Ruotsin kohdalla kyse on salaisesta isäntämaasopimuksesta, jolla kumpikin maa lupautuu luovuttamaan mahdollisen suursodan tai konfliktin aikana, maansa lentokentät, satamat sekä muut alueet NATO:n sekä USA:n armeijan käytettäviksi. 

Kaiken taustalla on maailman salaisen valtaeliitin pankkiirien toimesta laadittu III-maailmansodan hyökkäyssuunitelma, jossa Suomi toimii USA:n armeijan Venäjälle hyökkäyksen kauttakulkumaana. Joten USA sekä Nato toimivat tässä juuri kuten Natsi-Saksa vuonna 1939. 

Mutta sielunsa myyneet poliitikot sekä ministerit puhuvat aina Naton toimista, että ne edistävät ja valvovat rauhaa. Koska heidän retoriikalla sota on rauhaa. Eihän Nobelin rauhanpalkintoakaan myönnetty Yhdysvaltain presidentti Barack Obamalle rauhan edistämisestä, vaan se tuli monikansallisten aseyhtiöiden ja sotateollisuuden hankkeiden ylläpitämisestä.Lähteet: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=10665

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=9848