http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, toukokuuta 29, 2014

Kööpenhaminassa varauduttiin Bilderberg kokoukseen - Hotellin ikkunatkin peitettiinViikonloppuna Tanskan pääkaupungissa Kööpenhaminassa pidettävä Bilderberg kokous, tuo taas yhden viikonlopun ajaksi, maailman valtaeliitin kerman paikalle ja valmistelut ovat jo alkaneet.Kööpenhaminan ytimessä sijaitseva Mariot-hotelli on jo eristetty mm. suurilla aidoilla, sekä hotellin ikkunat peitetty. Koska valtaeliitti ei halua tulla nähdyksi, sillä tämä Bilderberg on aina ollut salainen ja suljettujen ovien takana käytävä kokous.


Tällä kerralla jostain kumman syystä Suomen median edustajia ei olla kutsuttu paikalle, vaan heidän tilallaan ovat mm. suurten yhtiöiden pamput.Matti Apunen (Director, Finnish Business and Policy Forum EVA)
Matti Alahuhta (Member of the Board, KONE; Chairman, Aalto University Foundation)
 

Henrik Ehrnrooth (Chairman, Caverion Corporation, Otava and Pöyry PLC)
"

Jorma Ollila (Chairman, Royal Dutch Shell, plc; Chairman, Outokumpu Plc)Björn Wahlroos (Chairman, Sampo plc)Risto K. Siilasmaa (Chairman of the Board of Directors and Interim CEO, Nokia Corporation)Kari Stadigh (President and CEO, Sampo plc) 

 

Mutta kun osallistujalistaa katsoo, niin missä on Jyrki?

Jyrkiä ei enää Bilderbergissä enää tälläkerralla tarvita, koska hänelle on luvattu EU:sta komissaarin palkkiovirka. 

Mutta seuraavakin Kokoomuksen pääministeri on jo päätetty ennalta. Alex "Stupido" Stubb. Mutta eihän tulevaa pääministeriä voida kutsua ennen, kuin hänet on valittu Kokoomuksen tulevaksi puheenjohtajaksi ja Suomen pääministeriksi.Median edustajat jätettiin myös tämänkertaisesta Bilderberg-kokouksesta pois. Samoin myös pistää merkille tuo Jutta Urpilaisen poissaolo. Demareihin kun valittiin juuri uusi puheenjohtaja Antti Rinne, joka teki nyt demareista Kokoomus II:n. Rikkaiden verot alas ja köyhät enemmän kyykkyyn.

  Lähteet: http://www.infowars.com/paranoia-bilderberg-security-blocks-windows-erects-police-state-apparatus/