http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, toukokuuta 05, 2014

CIA ja FBI operoivat UkrainassaSaksan armeijan sotilastiedustelu on vuotanut julkisuuteen tiedon, että Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA sekä liittovaltion poliisi FBI operoivat nyt Ukrainassa.

Virallisen mediapropagandan mukaan CIA ja FBI auttavat Kiovan hallintoa kukistamaan mielenosoitukset mm. Itä-Ukrainassa sekä auttamaan hallitusta torjumaan järjestäytynyttä rikollisuutta.

Käytännössä tämä kuitenkin tarkoittaa, että CIA sekä FBI auttaa jatkossa Kiovan fasistijuntaa polttamaan lisää Venäjämielisiä elävältä ja sponsoroimaan lisää tällaisia Venäjän valtiota provosoivia kansanmurhia. 

 

Nyt vielä Ukrainan ex-oppositiojohtaja Yulia Tymoshenko on osoittanut kiitokset kaikille niille, jotka osallistuivat tuohon Odessan kaupungissa tapahtuneeseen kansanmurhaan. Sanotaanko nyt suoraan, että vain aidon paholaisen suusta voidaan kuulla tällasia sanoja ja Tymoshenko on kuin itse saatana tuon naisellisen ruumiinsa viitassa. 

Mutta kuitenkin täytyy muistaa, että kaikki tuo mitä nyt Ukrainassa tapahtuu, niin siellä ottaa todellakin valo ja varjo mittaa toisistaan.Lähde: http://www.bild.de/politik/ausland/nachrichtendienste-usa/dutzende-agenten-von-cia-und-fbi-beraten-kiew-35807724.bild.html