http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, toukokuuta 25, 2014

TTIP:n takana mm. Monsanton Euroopan väestöön kohdistuva pakkosterilaatio sekä väestönmyrkytysaikeet


Käynnissä olevat salamyhkäiset neuvottelut EU:n ja USA:n välisestä vapaakauppasopimuksesta kiihtyvät. Mepit eivät vieläkään tiedä tämän TTIP-sopimuksen sisällöstä mitään, kun vain 600 lobbaria on saanut käsiinsä sopimuksen.

Mutta europarlamentaarikko Satu Hassi (Vihr.) paljasti Uuden Suomen puheenvuoro blogissaan, että TTIP-sopimuksen takana olisi mm. Yhdysvaltojen tarve poistaa Euroopan unionista vaatimuksen kertoa ruoan kuluttajille geneettisestä muuntelusta. Tämä siis on tarkemmin Monsanton toive, koska muuten tämä mutaatioruoka ei menisi yhtä hyvin kaupaksi, jos väestö saisi tietää sen minkälaisia myrkkyjä pistävät suuhunsa.

 

Monsanton päätarkoitus on TTIP-vapaakauppasopimuksen avulla, päästä myrkyttämään koko Euroopan Unionin maiden väestönkasvu pakkosterilaatiolla. Eli kun geenimanipuloitu ruoka sitten sairastuttaa ihmiset, niin se lisää myös lääkkeiden kysyntää ja BIG PHARMA saa kanssa osansa ja lääkkeiden miljardibisnes toimii.

Suomen Skepsis ry, sekä lukuisat muut valeskeptikkojärjestöt maailmalla, kuitenkin edelleen hyökkäilee toistuvasti näiden useiden geenimanipulaation vastustajien päälle. Heillä ei ole kuin vain korruptoituneen tiedemaailman heikot vasta-argumentit käytössään, jolla he yrittävät puolustella geenimuuntelua hyvänä suuntana elintarviketeollisuudelle.

Mutta kun totuus on, että Monsanto ei halua lopettaa nälänhätää maailmasta. Vaan se haluaa vain pakkosteriloida ja myrkyttää.

Jo viimevuoden puolella kerrottiin, että kuinka tämä geenimuuntelu repii tiedeyhteisöjä maailmalla. Kun viimeiset kymmenen vuotta Euroopan elintarvikevirasto EFSA on tutkinut näennäisesti geenimanipulaation vaikutuksia. 

Euroopassa kun on tällä hetkellä n. 48 geenimuunneltua tuotetta, jotka ovat tarkoitettu lähinnä teolliseen käyttöön sekä naudan, siipikarjan sekä sikojen rehuiksi. Mutta nyt onkin sitten Monsanton mukaan tullut aika, jolloin tämän häikäilemättömän geenimuuntelun kohteeksi joudummekin me ihmiset.Kuvassa näkyy geenimanipulaation kohteeksi päätynyt lehmä, että seuraavaksi sitten ihmiset päätyvät tuollaisen mutaation kohteiksi.