http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 21, 2014

Ukrainan pankkijärjestelmä Rothschildien käsissä
Ukrainan valuuttata toimii hryvnia ja 500 hryvnian setelin takapuoli on hyvinkin mielenkiintoinen.
Yhdysvaltain dollarissa on myös sama kaikkinäkevä silmä, joka on Illuminatien pankkiirien symboli ja dollarin takapuolella tuon illuminatin symbolin alapuolella lukee Latinaksi "NOVUS ORDO SECLORUM", joka tarkoittaa uutta maailmanjärjestystä. 

Rothschildien pankkiirisuku käytännössä omistaa Ukrainankin pankkijärjestelmän ja siksi se on saanut Ukrainan valuuttaan illuminatien kaikkinäkevän silmän symbolin. 

Rothschildien pankkiirisuvun dynastia syntyi 1700-luvun lopussa, kun vapaamuurarien perustama Illuminati perustettiin 1776 Saksan Baijerissa. Jo vuonna 1784 Adam Weiphaustin johdolla Illuminati järjesti Ranskan vallankumouksen, koska Ranskan kuningaskunta ei suostunut luovuttamaan Ranskan pankkitoimintaa Illuminatin pankkiirien käsiin ja samaa taktiikkaa tämä rikollinen maailmaneliitti on käyttänyt näihin päiviin saakka. 

Syyrian, Venezuelan, Irakin, Afganistanin, Ukrainan, Libyan jne. levottomuudet ovat kaikki johtuneet siitä, että kyseiden valtioiden johtajilla ja tämän valtaeliitin lähettämillä konsulteilla ei ole menneet ns. neuvottelut nappiin. 

Kun ainoa asia mihin tämä illuminati-eliitti pyrkii on kaikkien maailman valtioiden taloudellinen orjuuttaminen, jotta niitä voitaisiin hallita paremmin. Kun nyt kaikki tämä kehitys mihin Euroopan unionia ollaan viemässä, johtaa vääjäämättä talouskuritukseen myös Suomenkin osalta ja kaikki pankkitoiminta EU-maiden kohdalla on annettu näiden rikollisen maailmaneliitin pankkiirien käsiin. Eli eliittiluokan talousrikolliset johtavat EU:nkin taloutta, eli puhaltavat rahat itselleen veroparatiiseihin.  Mayer Amschel Bauer Rothschild totesi jo vuonna 1838 näin; "Antakaa minun hallita kaikkien valtioiden rahajärjestelmää, niin en välitä enää kuka säätää lait". Tässä kiteytyy hyvin tuo Rothschildien pankkiirisuvun häikäilemättömyys ja röyhkeys. Vaikka heillä on rahaa kuin 12 500 000 000 kpl Roope Ankalla (Roope Ankan omaisuus kuulemma meidan mukaan 44 miljardia). Niin jokainen voi jo tästä päätellä, että kyseisen pankkiirisuvun agenda ei todellakaan ole vain lepuutella veroparatiisisaarilla näiden 550 000 000 000 000 000 000 (triljoonaa) kanssa ja nautiskella velattomasta elämästä. Vaan kaikki heidän pankkiirisukunsa energia ja toiminta menee koko maailman lukuisien valtioiden taloudelliseen orjuuttamiseen ja globaaliin maaplaneetan totaaliseen kontrollointiin. 

Rothschildit eivät tosin ole ainoa pankkiirisuku, joka tällaista häikäilemätöntä toimintaa harjoittaa, vaan näitä on myös muita kuten Rockefellerien suku sekä J.P. Morgan jne. Tämä talouseliitti teki ja tekee edelleen voittoa kaikilla mahdollisilla sodilla mitä tuolla maailmassa on synnytetty heidän toimest ja sotien rahoitus tulee myös heiltä... Ukrainassakin soditaan samojen pankkiirien rahoilla sekä Syyrian sisällissotaa rahoitetaan pankkiirien lisäksi Saudi-Arabiasta. Illuminati-eliitin mukaan yhdelläkään valtiolla ei saisi olla sille kuuluvaa itsemääräämisoikeutta, jonka takia EU:n jäsenvaltioiden itsemääräämisoikeus on jo viety pois Lissabonin sopimuksella. Mutta tilannetta ollaan heikentämässä entisestään nyt käynnissä olevien salaisten TTIP-sopimus neuvottelujen avulla. Eli EU:n ja Yhdysvaltain välinen vapaakauppasopimus on tämä laki, millä pankkiirien valtaeliitti yrittää nyt heikentää kaikkien EU-maiden päätäntävaltaa sekä internet-oikeuksia. Aiempi verkkosensuuriin tähdännyt ACTA kaadettiin Hollannin toimesta ja se oli suuri tappio näille pankkiireille ja tämäkin TTIP vapaakauppasopimus tullaan kyllä kaatamaan, jos siitä saadaan tarpeeksi tietoa julkisuuteen. 

Lähteet: http://www.magneettimedia.com/rothschildin-suvun-historia/