http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, toukokuuta 15, 2014

Sionistien omistama Aller Media (7-päivää lehti) hyökkäsi Itsenäisyyspuoluetta vastaan häikäilemättömillä keinoilla
Suomen eurokriittisimpiin pienpuolueisiin kuuluva Itsenäisyyspuolue (Ipu), joutui Sionistien omistaman Seiska-lehden poliittisen mustamaalauksen kohteeksi.  

Aller Median omistaa Tanskalaiset Juutalaisliikemiehet, jotka ostivat 2010 Suomen suomi24.fi keskustelufoorumin.  Aller Median osake-enemmistön takana on Rella Holding.

Itsenäisyyspuolueen eurovaaliehdokkaana oleva Jan-Erik Finskas sai ennakkoäänestyksen avauspäivänä puhelun seiska-lehden toimittajalta, joka vaati saada välittömästi tietoja Finskasin menneisyydestä. Kun seiska-lehden tietoihin oli tullut, että kyseinen ehdokas oli aikanaan osallistunut homopornoelokuvaan.

Ensimmäisen puhelun jälkeen alkoi sitten voimakas tekstiviestipainostus:

14.05.2014 / 13.31 - "Hei, Jan! Yritin soittaa sinulle. Palaisitko asiaan mahdollisimman pian. Ystävällisin terveisin Heli Karonen / seiska"


14.05.2014 / 14.15 - "Hei Heli! Olen nyt kiinni mainosten jaossa. Vähän hankala puhua kenellekään. Myöhemmin kyllä. T. Jan Finskas"


14.05.2014 / 14.16 "Olemme tekemässä tänään juttua aiheesta, josta toimittajamme soitti sinulle aikaisemmin. Olisin halunnut vaihtaa vielä muutaman sanan ennen kuin juttu menee liveksi nettiin. - Heli / seiska"


14.05.2014 / 14.21 "Kiellän sinua julkaisemasta mitään perättömiä väitteitä. Nyt heti en ehdi vastata. Jan Finskas"


14.05.2014 / 14.23 "Tästä olisin halunnut juuri keskustella. Meillä on kuvamateriaalia, mistä sinut tunnistaa. Olisi todella hyvä puhua aiheesta heti. Ymmärrät varmasti, että se antaa hyvin erikoisen kuva, jos kiistät asian ja kuvat kertovat toista. -Heli"


Lopulta sitten uhkaus alastonkuvien julkaisusta sai Finskasin lopulta tunnustamaan. 

"Ilmoitin kieltäytyväni tunnustamasta mitään vaikka painostus koveni. Toimittaja teki lopuksi päätelmiä itsekseen: jos en kerro niin kuvia on ja paljon - siitä vain jutun tekoon... Sitten toimittaja ilmoitti, että juttu tulee nettiin tunnin-parin sisällä ja kuvineen", Finskas kertoi tapahtumista peittelemättä suuttumustaan, "sitten se perkele löi luurin korvaani!"

Mahdollisesti hyvinkin paljastavien ja loukkaavien alastonkuvien julkaisemisella painostettu Finskas oli lopulta myöntänyt osallistumisensa aikuisviihteen elokuvaan, jonka perusteella Seiska-lehti sai laadittua tavoittelemansa "paljastusartikkelin".

"Olin pari tuntia kuin turpiin saanut, vaikka koko ajan toistin mielessä, että en ole tehnyt mitään väärää enkä rikosta."

Asiaa tovin mielessään puituaan hän totesi tulleensa ankarasti parjatuksi kahden rikospoliisin tavoin käyttäytyneen toimittajan toimesta. "Tämä on mielestäni syytä selvittää kamarilla", totesi Finskas ja jätti Seiska-lehden toiminnasta rikosilmoituksen. 

 

Jos nyt mennään itse asianytimeen, eli siihen mikä sai tämän maamme ykkösroskalehden aloittamaan poliittinen mustamaalaus, tätä maamme EU-kriittisintä puoluetta kohtaan ?

Sillä seiska-lehden toimittajat julkaisevat yleensä vain juttuja Matti Nykäsen tasoisten julkisuudenhenkilöiden toilailuista ja näissä viihteellistetyissä lehtijutuissa ei ole mitään poliittista. 

Mutta nyt sitten välittömästi eurovaalien ennakkoäänestyksen ensimmäisenä päivänä lyödään Itsenäisyyspuolue maahan, julkaisemalla tällaista materiaalia, tässä maamme ykkös roskaviihdelehdessä. Niin se ei jätä kyllä yhtään arvailujen varaan, että mistä päin ja suunnalta tämänlainen poliittinen loanheitto on tullut tännepäin.

Seiska-lehden omistava Aller Media yhtiö  ei siis ole Suomalainen ja sitä hallinnoivat Tanskalaiset Sionistijuutalaiset liikemiehet, joiden täydellisessä omistuksessa on myös tämä Suomi24.fi keskustelufoorumi.


 
Miksi sitten juuri tämä Itsenäisyyspuolue, nähdään niin suurena ulkopoliittisena uhkana tälle Sionistisille eliitille ? 

No sen takia, että jos tämä Itsenäisyyspuolue sattuisi vielä jonainpäivänä pääsemään tämän maan hallitukseen. Niin se laittaisi välittömästi eroanomuksen EU:sta sekä veisi näin ollen vallan pois Sionistien hallinnoimilta yksityisiltä pankeilta. Joten tässä näkyy nyt syy, miksi juuri tätä kyseistä eurokriittistä pienpuoluetta lyödään nyt mediassa kuin vierasta sikaa ja vähän siltä vaikuttaa, että tämä poliittinen valtamedian loanheitto ei jää tähän.

 

Kokoomusjohtoinen YLE on vielä tässä samalla rikkonut jo usean vuoden ajan puoluelakia ja ei ole suostunut kutsumaan näitä eurokriittisten pienpuolueiden ehdokkaita televisioitaviin vaalipaneeleihin.

Jo 2007 eduskuntavaaleissa kaikilta kahdeksan pienpuoleen ehdokkailta ja edustajilta evättiin pääsy Helsingin musiikkitalossa järjestettäviin vaalivalvojaisiin ja Köyhien Asialla pienpuolueen puheenjohtaja Terttu Savola pidätettiin musiikkitalon ovella, koska vaati päästä sisälle. Hänet vietiin sitten Pasilan poliisitalon putkaan.

Mitä tämä siis kertoo maamme nykyisestä poliittisesta ilmapiiristä ja tilasta ? 

Vaikuttaa kyllä pelottavasti siltä, että Suomen polittista järjestelmää ohjataan edelleen CIA:n taholta, kuten viimeisten useiden vuosikymmenien aikana. 

Mutta tässä on nyt heräämässä niin suuri joukko Suomalaisia ihmisiä, joiden joukosta koostuu tämä aito ja oikea oppositio, jolla nämä monikansallisten yhtiöiden/pankkien parasiitit vielä saadaan pois vallasta. Jos enemmistö niin tahtoo, niin heidän tahtonsa tulee vielä toteutumaan. Islanti teki niin, joten niin voimmme tehdä myös me.  Lähteet: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=10656

http://www.iltalehti.fi/vaalit/2011042313596304_vl.shtml