http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 28, 2014

Verkkovalvontalakia ei saatu eteenpäin


Suomen viranomaiset eivät onnistuneet saamaan verkkovalvontalakia eteenpäin ja seuraava mahdollisuus aukeaa vasta seuraavien vaalien jälkeen.

Puolustusministeriö tiedotti eilen, että kiistellyn työryhmän määräaikaa on jatkettu vuoden loppuun, eikä työryhmä aio laatia selvitystä lakiesitykseksi tämän hallinnon aikana.

Verkkovalvonnan lisäämistä Suomessa on puolustanut mm. Poliisi, SUPO sekä Puolustusvoimat ja kaikki heistä perustelevat sitä rikollisuuden lisääntymisellä internetissä.Miksi sitten myös Euromaa Suomessa isoveli yrittää tunkeutua internettiin entistäkin suuremmalla raivolla ja saada verkkoliikenne valvontansa alle?

Kaikki painostus tähän tulee kuitenkin Yhdysvalloista, jossa NSA:lla ei enää ole riittävästi resursseja vakoilla kaikkia maiden ihmisiä, niin jos sen ulkoistaa Euromaille, niin tällä sitten saadaan lisää resursseja globaaliin verkkoseurantajärjestelmään.

Näinä aikoina käynnissä kun on yhä kiihtyvä informaatiosota, jossa toisella puolella taistelee kaikki ne rohkeat, jotka uskaltavat kirjoittaa näitä lukuisia peiteltyjä valtaeliitin totuuksia nettiin. Kun taas pimeyttä edustavan tahon puolella soditaan mm. rankan informaatiosodankäynnin keinoin ja lauotaan kilokaupalla Pentagonissa keksittyä uutispropagandaa, joka syötetään sitten myös meidän Suomalaistenkin mieliin.

Tämä on sitä paljon kohuttua Hasbaraa, joka on luotu aina Israelissa, vain muokkaamaan koko maailmanväestön mieltä. Jotta ihmiset saataisiin pidettyä edelleen unessa, eikä heräämään.

Tietoisuuden vallankumous on kuitenkin käynnissä ja erityisesti nuorempi väestö on jo laajasti myös poliittisestikin herännyttä ja ilmankos sitten BIG PHARMA:n kautta näitä nuorempia yritetään mm. lääkkeiden avulla laittaa ruotuun. Sillä mitään esim. tarkkaavaisuushäiriötäkään ei oikeasti ole olemassa, koska kyseessä on vain lääkeyhtiöiden keksimä tauti, jolla saadaan mm. Ritalinin valmistajille miljardivoitot.Harvat vielä tietää senkin, että kuinka tämä yhä laajeneva kollektiivisen tietoisuuden verkko on jatkuvasti yhteydessä toisiinsa. Tämän myös tietää vallassa oleva valtaeliitti ja sen vuoksi yrittää tehdä kaikkensa, jotta valonverkosto ei voimistuisi. Vaikka ovat kuitenkin jatkuvasti yhtä heikommilla.

Ihmiskunnasta siis suurin osa kokee yhä tiedostamattaan tätä tietoisuuden evoluution vallankumousta, jossa materian pimeyden voimat ovat jäämässä tappiolle. Sillä kaikki tämä entinen materian palvominen ja erityisesti fyysisen rahan ahnehtiminen on juuri tätä pimeyden voimien energiaa. Sitä voi siis käyttää tasan kahdella ei keinolla hyväkseen, joko elämää rakentavalla tai tuhoavalla muodolla. Mutta arvatkaas kumpaa muotoa tämä meidän mainos ja viihdeteollisuus meille markkinoi?Televisiosta tulee entistäkin pinnallisempia mainoksia ja elokuvien sisältämä aivopesu keskittyy yhä enemmän materian pimeiden voimien piiloviesteihin. Esimerkiksi jo tämä, että kun näe nykypäivänä kaupungilla monia erityisesti nuorempia ihmisiä, niin lähes jokatoisella on älypuhelin, josta he tuijottavat robottimaisesti näyttöä.

Mistä tämä älypuhelin on ilmestynyt sinne ihmisten käteen ja liimautunut sinne pysyvästi.  

Puhelin ja tarkemmin kännykkä on ihan hyödyllinen kapistus, mutta se, että nyt siitä älypuhelimesta on tullut lähes ihmiskunnan orjuuttava laite on käsittämätöntä teknokraattista kehitystä.

Mutta oli niin tai näin, niin ihmiskunta on heräämässä nyt ja yhä useampi herännyt yksilö löytää myös oman tehtävänsä täältä, kuten vaikkapa tällaista blogia kirjoittamalla. Tällä omalla henkilökohtaisella tehtävällä tarkoitetaan jotain sitä, mitä sisin kertoo sinulle. Se voi olla oikeastaan mitä tahansa, kunhan se johtaa siihen, että tunnet sisäisesti olevasi oikealla tiellä. Mutta lähes jokaisessa tapauksessa se liittyy siihen, että siinä autetaan muita ihmisiä eri tavoilla.