http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, helmikuuta 09, 2014

Suomen Taloustutkimus Oy pelkkä kulissi puolueiden todellisille kannatusluvuille


Kuvassa Taloustutkimus Oy;n sekä Suomen Lehtiyhtymän pääomistaja Eero Lehti (kok.)


En tiedä oletteko muut pistäneet merkille, kuinka ennen jokaisia vaaleja Eero Lehden (kok.) omistama Suomen Taloustutkimus Oy tekee vielä viimeisimmät gallupit puolueiden kannatusluvuista. Sitten aina juuri ennen vaaleja ''Kokoomus kiilasi rinnallle ja ohi'' - otsikot pääsevät lööppeihin asti.

2011 vaalien jälkeen Kokoomuksen kannatus laski heti vaalien jälkeen Taloustutkimus Oy:n mukaan. 

Se on merkillinen puolue tämä Kokoomus, että aina ennen vaaleja se hiljalleen kiilaa kaikkien ohi ja vaalien jälkeen heidän kannatuksensa taas laskee. Mutta mitä sillä on väliä, kun rötösherrojen puolue valitaan jokaisella kerralla hämärillä äänillä uudelleen valtaan.Kuvassa Heikki Urmas (1935-2013)

Heikki Urmas on kirjoittanut kirjan, siitä miten CIA ja KGB ohjailivat Suomen poliittista järjestelmää jo 1970-luvulla. Tuolloin SDP tuotiin valtaan lähinnä Jenkkiläisten määräyksestä. Joten missä oli tuolloinkin se aito demokratia?


Sillä tämä Suomen politiikan ulkopuolinen ohjaus ei ole edelleenkään muuttunut mihinkään noista ajoista, koska CIA:n ja Yhdysvaltain intressit liittyvät vahvasti kokoomukseen. Koska silloin se myös ajaa globaalin monikansallisen eliitin uuden maailmanjärjestyksen kehitystä parhaiten tämän pohjoismaan osalta.

Euroopan union (EU) on myös tämän saman monikansallisen kasvottoman eliitin alullepanema ja se pyrkii nyt romuttamaan EU-maiden talouden ajamalla ne väkisin yhteen ja samaan liittovaltioon ja kokoomuksella on tässä tärkeä rooli ajaa uppoava laiva meren pohjaan, jossa kapteeni (Jyrki Katainen) palkitaan Euroopan Unionin huippuviralla mainiosta työstä monikansallisen eliitin hyväksi.


Lähde: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=9705