http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, helmikuuta 06, 2014

Entinen USA:n armeijan työntekijä kertoi hieman kemikaalivanoistaKristen Meghan liittyi 9 vuotta sitten Yhdysvaltain armeijan palvelukseen ja ei vielä tuolloin tiennyt mihin hän tuli sekaantumaan tietämättään. Sillä hänen työtehtäviin kuului ilmastonmuokkaukseen liittyvien kemikaalien valvonta.

Mutta siinä vaiheessa kun hän alkoi kyseenalaistaa työnsä kuvaa, niin hän joutui huomaamaan toistuvasti sen, että kuinka edes armeijan työntekijöille ei suostuttu kertomaan kemikaalivanalentojen tarkoitusta.

USA:n armeijasta eroamisensa jälkeen Meghan kertoi jääneensä hallituksen ns. mustalle listalle ja häntä edelleenkin viedään melkein jokaisella lentokentällä TSA:n viranomaisten toimesta kuulusteltavaksi ja kuiskitaan seläntakana vuotajaksi. Lisäksi näiden hallitukselle ennen työskennelleiden vuotajien on lähes mahdotonta enää löytää mitään työtä itselleen ja saman kohtalon on joutunut myös Meghan kokemaan. Mutta hän kuitenkin vakuuttaa olevansa voimissaan, eikä pelkää tilanteensa johdosta.

Luennon lopuksi Meghan kehoittaa ihmisiä ottamaan sade sekä luminäytteitä ja sanoo, että hänellä on tiedot siitä paikasta jonne ne voi lähettää testattavaksi. Sillä kuulemma vain hyvin harva laboratorio suostuu ottamaan vastaan näytteitä tässä tarkoituksessa.