http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 07, 2014

Amerikkalaisdiplomaatin kiusallinen puhelu julkiEuroopan ja Euraasian asioita hoitava apulaisulkoministeri Victoria Nulandin ja toisen Ukrainassa majailevan diplomaatin Geoffrey Pyattin välinen puhelu vuoti julkisuuteen.

Siinä kuulee sen, kuinka Yhdysvallat ja Obaman hallinto juonii Ukrainaan vallankaappausta, jotta saisi sinne toivomansa uuden hallinnon.

Nuland toteaa puhelun aikana vielä kuinka YK:n täytyy saada homma hallintaan ja että "EU voi painua vittuun".

Pyatt vielä täsmentää puhelun aikana, että kuinka tärkeää on saada homma toteutettua. Sillä jos homma ei ala saada nostetta, niin Venäläiset tulisivat toimimaan kulissien takana torpedoidakseen sen.

Itseasiassa tämän puhelun jäljitys taisi tulla Venäjän suunnalta ja kyseisen valtion sotilastiedustelut ovat kyllä koko ajan olleet kärryillä siitä, mitä rikollinen Yhdysvaltain hallinto sekä CIA on saanut Ukrainassa aikaan.


Nyt sitten puhelun tultua ikävästi julki Nuland pahoittelee haistatteluaan EU:lle. On vielä varsin merkillistä, että kuinka valtaeliitti voi haistatella heidän itse luomalleen EU:lle, vaikka se on tapahtunut sen vuoksi, että EU:ssa istuu vieläkin sellaisia päättäjiä joilla on järjen ja omatunnon ääni tallella. Kuten esim. Nigel Farage