http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 25, 2014

Islannin hallinto ei aio hakea EU jäsenyyttä


Islannin hallinto ei ole enää hakenut EU jäsenyyttä, koska se on kertonut ettei sinne ole EU:sta mitään hyötyä. Maassa kun on jo lähes täystyöllisyys, niin mitä järkeä maan olisi nyt liittyä vielä suurempaan ongelmanaiheuttajaan, Euroopan Unioniin.

 3500 ihmistä kokoontui osoittamaan mieltään parlamenttitalon eteen Reykjavikissä maanantaina.

Nyt kuitenkin Islannin valeoppositio järjesti Reykjavikin kaduille mielenosoituksen, jossa vaadittiin Islantiin kansanäänestys EU:n jäsenhakemuksesta.

Maan opposition mukaan Islannin nykyhallinto petti äänestäjät irtisanoutuessaa vaalilupauksesta, jossa aiottiin tuoda EU jäsenyys kansanäänestykseen.

Islannin lähivuosien historia on hyvin mielenkiintoinen. 

2009 maassa kaatui lukuisat pankit ja valtio oli mennä totaaliseen konkurssiin. Mutta siellä tapahtui tuolloin aito kansannousu, johon ei ollut CIA:lla eikä millään muulla monikansallisten yhtiöiden instanssilla mitään arpaa. Joten siellä äänestettiin uudet lait, joiden nojalla monikansalliset pankkiirit ajettiin sieltä ulos ja maan talous saatiin täydelliseen kontrolliin.Sitten vuonna 2010 kun Islannissa äänestettiin näistä lakiesityksistä, jotka vähensivät yksityisten pankkiirien valtaa. Niin kului vain vajaa kuukausi, kunnes yksi suurista tulivuorista alkoi purkautua ja aiheutti tämän maailmanlentoliikenteen pysäyttäneen tuhkapilven.

Ei voisi kuvitella, että "äiti maa" rankaisisi monikansallisten pankkiirien häädöstä Islantia. Mutta tuolloin mahdettiin muuan skalaari ja ilmastonmuokkausase H.A.A.R.P:sta laukaista Islantiin pieni yllätys. Joka oli pieni palkinto yksityisomisteisten pankkiirien häätämisestä Islannista.

Vielä kolmas asia mikä on pistänyt mietityttämään Islannin kohdalla, on tämä Islannin ilmapuolustus. Että miksi Islannin ilmapuolustus on niin tärkeä aihe myös NATO maiden ulkopuolisille maille? Kuka sinne Islantiin olisi hyökkäämässä ja milloin ja jos niin olisiko tämä sitten suunnitelma ajaa myös Suomi NATOO:n sillä verukkeella.

Kaikki tämänkaltaiset skenaariot voivat olla jo nyt yksiä Pentagonin sotateollisuuden suunnitelmissa, kohti uutta maailmanjärjestystä, johon hegemoniaan monikansallinen valtaeliitti pyrkii. Jossa Yhdysvaltain armeija NATO:n ohella on suuressa roolissa.

Lähteet:  Iltalehti-STT-AFP
 HS