http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 14, 2014

Sikainfluenssalla pelottelukampanja on jälleen täälläSikainfluenssalla pelottelukampanja teki näyttävän paluun, kun mediassa alettiin taas uhittelemaan väestöä sillä, kuinka peräti 4 ihmistä on nyt kuollut kuulemma sikainfluenssaan. 

Uusimman tiedon mukaan tämä sikainfluenssalla pelottelu on ainakin Vantaalla tuottanut tulosta, koska se on ruuhkauttanut paikalliset terveysasemat.

Sanotaanko nyt ihan suoraan, että tässä ei nyt ole alunalkaenkaan kyse mistään sikainfluenssan huolesta. Vaan kyseessä on edelleen sama ongelma lääkeyhtiöiden kannalta. Koska kansalaisten rokotemyönteisyys on edelleen liian alhaalla, joten sitä voidaan tehostaa luomalla tällaisia pelottelukampanjoita mm. sikainfluenssasta ja tässä vielä hyvin kuvaavaa on se, kuinka jokaisessa lehtijutussa kehoitetaan ihmisiä ottamaan kausi-influenssarokote. Se on ollut jopa ministeriön määräys.
 Virallisten kuolintilastojen mukaan taas alkoholikuolemat ovat nousussa ja toinen kuolinsyy on vuosittain mm. tapaturmaiset kaatumiset ja putoamiset. Niin mikseiköhän ministeriö ole tiedottanut näistä, että kannattaa varoa minne astuu, ettei vaan tipu portaita alas jne. Tällaisissa tiedoteisiin kun ei liittyisi taas mitään lääketeollisuutta ja muuta korporatiivista valtaeliittiä hyödyttävää intressiä. Joten tällaiset megalomaaniset pelottelukampanjat ovat vain ja ainostaan rokotteiden lobbaamisessa hyödyllisiä, koska rokotteiden tarkoituksena on tuhota ihmisten immuniteetti ja tämä on fakta.Miljardööri Bill Gates on myös juuri tästä syystä sijoittanut rokoteyhtiöihin ja on myös julkisesti myöntänyt, että jos teemme tarpeeksi hyvää työtä rokotteiden piirissä. Niin maailmanväestön määrää saadaan huomattavasti alemmaksi.Nyt kuitenkin tilanne on sellainen, että Suomen Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitos on jakanut kentälle miljoona rokotetta ja 200 000 annosta on vielä THL:llä jäljellä.

Entäs sitten jos kansalaisten rokoteaktiivisuus ei nouse edelleenkään tarpeeksi. Sillä tässä on kokoajan se vaara, että eduskunnassa säädetään uusi laki, joka sallii koko Suomen väestön pakkorokotukset. Mutta nykyinen lainsäädäntö ei sitä vielä salli, koska Matti Vanhanen pelasti Suomen kansan pakkorokotuksilta juuri ennen 2009 vuonna toteutettua sikainfluenssa pandemiaa.
Hän oli kuullut edeltävänä kesänä Bilderberg-ryhmän kokouksessa, kuinka valtaeliitti suunnitteli kokonaisten kansakuntien pakkorokotuksia ja heti Suomeen palattuaan Vanhanen muutti Suomen rokotelainsäädäntöä. Jolloin WHO ei pystynyt enää julistamaan tänne koko väestön pakkorokotuksia. Mutta sitten Matti Vanhasen oven taakse ilmestyi lautakasa ja hänen poliittinen uransa oli siinä. Siihen loppuivat myös Masan Bilderberg käynnit ja jäivät vain yhteen kertaan.

Sanoisin, että näissä valtaeliitin oikeankäden, eli WHO:n määräämissä kokoväestöön kohdistuvissa pakkorokotuksissa on jo jotain pelättävää. Kuin että pelätä jotain influenssaa niin paljon, että lähteä paikalliseen terveyskeskukseen tuhoamaan immuniteettinsa jollain kausi-influenssarokotuksilla. 

Kyllä sen jo lääkäritkin tietää, että minkälaisia myrkkyjä nämä kausi-influenssa/HPV-rokotteet ovat täynnä jos kerta eräänkin lääkärin lausunto oli sellainen, että "EN IKINÄ ROKOTUTTAISI LASTANI".

Vielä yksi toinenkin asia on tässä influenssarokotusasiassa mielenkiintoinen. Sillä jos vuonna 2010 Brittitutkijat julkistivat, että "Flunssaan on keksitty ehkä parannuskeino". 

Niin tämähän oli jo tuolloin kuin vuotta aiemmin oli sikainfluenssaa vastaan tehoavaksi väitettyjen pandemrix-rokotteiden maailmanlaajuinen myynti/markinointi aloitettu. Mutta flunssaahan ei voinut parantaa ja flunssa se on myös tämä paljon kohuttu sikainfluenssa. Joten pakkohan tällä sikainfluenssarokotuksella on oltava jokin perimmäinen käyttötarkoitus ja se ei todellakaan ole flunssataudin parantuminen. Vaan se on immuniteetin heikentäminen, jolloin voidaan jo melkein suoraan puhua koko väestöön kohdistetusta laskelmoidusta depopulaatiosta.Palauttaisin vielä tähän lopuksi yhden äänitallenteen, joka on vuodelta 2009. Jossa kuuluu kuinka CFR:n eliiti suunnittelee, että kuinka saada väestöt hyväksymään sikainfluenssarokotteet ja heidän erityisenä huolenaiheenaan oli, että kuinka saada rokotekriittiset ihmiset hyväksymään nämä rokotukset.

Että tällaisetko miljardöörit roistot ja juonittelijat olisivat huolissaan meidän valtaväestön flunssaoireista niin paljon, että olisivat ihan vartavasten kehittäneet siihen parantavan rokotteen. 

Herätkää nyt jo hyvät ihmiset viimein. Sillä tällaiset talousorigarkit eivät välitä paskaakaan kenestäkään systeemin/eliitin ulkopuolisesta ihmisyksilöstä. Vaan sen sijaan kaikki tämä ylijäämä, useiden miljardien ihmisten porukka on heille täysin hyödytöntä sakkia, josta tulee päästä eroon ja vain 500 miljoonaa saisi lopulta jäädä tänne. Se on tämän mustan eliitin suunnitteleman uuden maailmanjärjestyksen suunnitelma ja tämä on jopa hakattu kiveen.Kuvassa näkyy Georgiasta löytyvä Guidestonen kivikirjoitus, jossa lukee tämä että vain 500 miljoonaa ihmistä saisi tänne jäädä elämään.