http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 07, 2014

Martti Ahtisaaren johtama ICG ennustaa terrorismia Sotshin talviolympialaisiin


 


Suursijoittaja George Soroksen rahoittama ja ex-presidentti Martti Ahtisaaren johtama Kansainvälinen kriisiryhmä ICG varoittaa nyt Sotshin talviolympialaisiin kohdistuvasta terroriuhasta.

Myös CIA on välittänyt näiden globalistien ennustukset terrorismista.

The Boston Globe -lehti on väittänyt Venäjän Sosthin turvatoimien olevan yhtä huonolla tasolla, kuin Volgogradissa tapahtuneiden pommi-iskujen aikana. 

Mutta Kansainvälisen Olympiakomitean puhemies, Thomas Bach on taas ilmoittanut luottavansa Venäjän viranomaisten kykyyn huolehtia olympialaisten turvajärjestelyistä.


 

Yhdysvaltain presidentti eikä yksikään hänen lähipiiristään osallistu Sotshin olympialaisiin, koska boikotoivat niitä Venäjän hallinnon ihmisoikeuskysymyksien vuoksi. 
 
Nyt USA:n presidentti Barack Obama pitää Sosthia turvallisena ja sanoo, että jokaisen kisoihin aikovien amerikkalaisten pitää mennä sinne. 


Jos nyt yhtään muistaa tätä valtaeliitin kieltä, niin kaikki mitä he sanovat tarkoittaa juuri päinvastaista. Sanottiinhan world trade centerinkin työntekijöille 11.9.2001, että "pysykää WTC:n rakennuksen sisällä, koska siellä on turvallisempaa". Muuten ei olisi saatu taas tarpeeksi uhreja, jotta terrorismin vastainen sota olisi ollut paljon hankalampi aloittaa.

 

Sillä New Yorkin World Trade Centerhän räjäytettiin jo ensimmäisen kerran vuonna 1993, jolloin uhreja ei syntynyt kuin 43. Joka oli tuolloin liian vähän, jotta terrorismilakeja oltaisiin pystytty kiristämään lisää.


Lähteet: