http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 25, 2014

Stewart Swerdlow: Venäjä saattaa palauttaa Ukrainan hallinnon takaisin invaasiollaSuomessakin muutama vuosi sitten käynyt selvännäkijä Stewart Swerdlow kertoi näkemyksensä Ukrainan tuoreesta vallankaappauksesta.


Hänen mukaansa myös Ukrainan oppositiojohtaja Yulia Tymoshenkon vapauttaminen vankilasta juuri nyt on osa Ukrainan vallankaappauksen suunnitelmaa, jonka on sinne järjestänyt Yhdysvaltain sekä monikansallisen eliitin kerma. 

Tymoshenko on sanonut vielä, että hän haluaa viedä Ukrainan osaksi Euroopan Unionia ja liittää sen EU:n tulevan suurvallan osaksi. Mutta tätä ei taas Venäjän nykyinen hallinto sulata ja Swerdlowin mukaan Venäjä saattaa tehdä Ukrainaan ennaltaehkäisevän invaasion, jolla saataisiin sinne palautettua entinen demokraattisilla vaaleilla valittu hallinto.

Tymoshenko sekä muu Ukrainan opposition toiminta kun vaikuttaa hyvin vahvasti valeopposition toiminnalta ja kyseisen valtion todellisen opposition ääni tuntuu olevan melkein vaijennettu. Ainakin jos median suunnalta sitä yrittää tarkastella.


Sillä kaikki tämä CIA:n ja suurvaltojen sinne organisoimat polttopulloriehumiset ja tarkka-ampujien verenvuodatus toteutettiin sen takia, kun Ukrainan hallinto kieltäytyi allekirjoittamasta EU:n vapaakauppasopimusta vuoden 2013 lopulla. 

Nyt Ukrainan presidenti Viktor Janukovitshia syytetään Ukrainan joukkomurhista, jonka takana oli mm. Soroksen ja CIA:n rahoilla maksetut tarkka-ampujat. Eli tällä lavastetulla provokaatiolla nyt suurvaltojen rahaeliitti on toteuttamassa vallankaappauksen Ukrainassa, joka on osa uuden maailmanjärjetyksen (NEW WORLD ORDER/NWO) suunnitelmaa.

Jos tämä vielä käynnissä oleva Ukrainan vallankaappaus menee suunnitelmien mukaan, niin seuraavana luvassa on sitten Venezuelan nykyisen hallinnon kaataminen. 

Sillä pelin henkihän on sellainen, että jos kunkin maan oppositio ei suostu pelaamaan näiden suuryhtiöiden rosvojen pussiin, niin noutaja tulee hyvin nopeasti. 

Neuvotteluja näiden monikansallisten parasiittiyhtiöiden eduista käy melkein aina Jenkkikonsultit, jotka kävivät myös Ukrainan valtionjohdon kanssa kiivaita keskusteluja EU:n vapaakauppasopimuksesta. Mutta jos valtaeliitin vaatimaan riistosopimukseen ei sittenkään päästä, niin sitten laitetaan isot koirat asialle ja CIA töihin. 

Sen jälkeen lavastetaan yleensä valtionjohtajat kansanmurhaajiksi jo ihan sillä, että aseistetaan kunkin maan oppositio ja tarkka-ampujilla saadaan väestö tappamaan toisiaan kuten muinaisessa Jugoslaviassa.

Näin sitten Yhdysvallat toteuttaa ns. demokratiaa näille heidän nimittämille niskurointivaltioille.

Kuva: Knock knock, demo(n)cracy here..