http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 17, 2014

Nyt se sitten tapahtui. Ulos facebookista ilman syytä.Joo nyt se sitten tapahtui, että 17.2.2014 ei enää onnistunut kirjautuminen facebookkiin. Koska "profiilinne on poistettu" ilman syytä.

Tuli vain sähköpostiin yksi viesti; 

"Your personal account was recently disabled by Facebook. We are writing on behalf of the Facebook Platform team to let you know that any applications that were under your sole control as a developer have also been disabled as a precautionary measure, which include: Sociable and Nice Rullz (ID #*****************)

If your account is disabled, please note that the Platform team cannot re-enable your account. To find out more about your disabled account, please visit this page of our Facebook Help Center http://www.facebook.com/help/?page=1048.

Thank you,
The Facebook Platform Team"'

Sen johdosta sitten kaikki viestit, kuvat, yli 3600 kaverilistalla ollutta henkilöä sekä blogin virallinen facebooksivu yli 500 tykkääjineen hävisivät kaikki lopullisesti ja päätyivät tod. Pentagonin arkistoihin.

On tämä pieni merkki nykyisen ajanjakson sanavapaudesta Suomessa, jota rajoitetaan suurvalloista käsin ja kaikki johtuu siitä, että tällaisen blogin tekstien linkittäminen ei käy Facebookin ehtoihin. Olen meinaan aivan varma, että tämä facebook pyövelöinti ei jäänyt tähän, vaan myös muidenkin tunnettujen aktivistien profiileja ja sivustoja aletaan kohta poistamaan mielivaltaisesti kunhan vaan höyry laskeutuu.

Toinen mielenkiintoinen yksityiskohta tässä facebook tempussa on vielä se, että tasan 3 v. sitten minut yritettiin hiljentää myrkyttämällä 17.2.2011 Viking XPRS laivalla. Lieneekö tämä sitten sattumaa, että virallinen facebook profiili tempaistaan bittiavaruuteen tasan 3-vuoden jälkeen. Minä kun en usko sattumiin.

Blogin facebooksivut ovat kuitenkin nyt perustettu uudelleen ja ne löytyvät täältä. Kun taas allekirjoittaneen tavoittaa nykyään täältä.

http://i.imgur.com/s8Hm23a.jpg

Nyt Verkkomediakin uutisoi tapahtuneesta.

17. helmikuuta 2014 

Teemu Vehkala