http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 30, 2015

Valtioneuvoston informaatiosota komitea huolissaan tiedon vapaasta kulusta


Valtioneuvostooon perustettu informaatiotakeskuksen yksikkö on syvästi huolissaan suomen vapaasta tiedon kulusta. Erityinen huolenaihe on internetissä vallitseva sosiaalisen median ympärille koostunut tiedonvapaus. 

Median mukaan tämä informaatiosotayksikkö perustettiin venäjän trollien vuoksi. Koska virallisessa mediassa ei uskalleta suoraan kertoa, että nämä henkilöt joita valtioneuvosto jahtaa/pelkää, ovat miltei kokonaan suomalaisia kansalaisaktiiveja. Syy siihen miksi tämä informaatiosodan syyttävä sormi osoittaa virallisessa mediassa miltein vain venäjän suuntaan johtuu siitä, että suomea johdetaan tällä hetkellä lännestä. Suomi on valtiona luovuttanut itsemääräämisoikeutensa rikollisille pankeille sekä USA:n ja Naton huostaan. Missä Naton geopolitiikka on hyökkäävä ja tykinpiiput osoittavat jatkuvasti Venäjän suuntaan, koska Krimin valtaus oli Natolle suuri takaisku. Koska se tavoitteli Krimia itselleen. Mutta nyt kun Krim on liitetty takaisin ennen siihen kuuluneeseen Venäjään, niin Nato haukat ovat saaneet takkiinsa.

Suomen valtioneuvostossa ollaan huolissaan siitä mm. kuinka internetistä on voinut löytää tähänkin mennessä Ukrainan kriisistä tietoja puolueettomista lähteistä. Niin moni valveutuneista suomalaisista ei lisäksi enää tykkää seurata virallista mediaa, koska sen tietomäärä on jatkuvaa negatiivista propagandaa. Montako kertaa sitten olette törmänneet positiivisiin uutisiin ?