http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 29, 2015

Jälleen uusi vaalivilppitapaus Suomessa


On sanonta ei tulta ilman savua ja tämä pienpuolueisiin kohdistunut vaalivilppiskandaali sen kuin suurenee, mitä pidemmälle mennään. 

Jälleen Itsenäisyyspuolueen ehdokkaana ollut henkilö joutui vaalivilpin kohteeksi.  Marita Hagman oli ehdolla uudelta maalta Itsenäisyyspuolueen riveistä ja  oli myös katsellut äänimääräänsä netistä vaali-iltana ja huomannut, että oli saanut Tieto Oyj:n laskurin mukaan 2896 ääntä. Lopulta äänimäärä laski vain 197 ääneen.

Hagman soitti YLE:lle ja pyysi selvitystä tästä ja selvittämässä tätä ongelmaa oli jopa neljä asiantuntijaa. Vaikka tietokoneruudulta otetuissa valokuvissa näkyy äänimäärä, niin asiantuntijat väittävät niitä väärennetyiksi.

Hagman lähetti lopulta sähköpostiviestin presidentin kansliaan 28.04.2015

Siikaisissa kadonnut ääni on jo johtanut rikosilmoitukseen. Mutta mikäli tarpeeksi suuri määrä suomalaisia nousee pitämään puoliaan ja huolehtimaan siitä, että äänestykseen liittyvä demokratia palautetaan takaisin. Niin vasta siinä vaiheessa tämä läpimädännäinen vaalikorruptio saadaan täältä kitkettyä pois. 

Äänestysjärjestelmä suomessa on läpimätä ja siihen ei ole luottamista. Vaikka se korvattaisiinkin vielä hamassa tulevaisuudessa nettiäänestyksellä, niin sekään ei korjaisi vaalivilppiä. Koska äänestysjärjestelmiä on hyvin helppo hakkeroida ja muuttaa halutun mukaisiksi.

Tieto oyj, joka käsittelee lopulliset äänet Suomessa on kuulunut vielä 2010 vuonna rikollisen pankin Goldman Sachsin omistukseen, joka omisti yhtiön osakkeista tuolloin yli 10.00 %.

Mikä intressi tällä yhdysvaltalaisella rikollisella huume/rahanpesupankilla on sijoittaa 10 % tällaisen yhtiön osakkeisiin. Jollei sillä pystyisi manipuloimaan suomen läpimädännäistä poliittista järjestelmää.

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA on ohjaillut myös suomen poliittista järjestelmää jo 40-luvulta saakka. Onko sitten moraalista touhua, että SDP:kin hakeutui CIA:n lahjontalistalle jo vuonna 1949 ? 

Ent. lentokapteeni Heikki Urmas kirjoitti vanhoilla päivillään vielä muistelmateoksessaan näistä CIA:n poliittisista kytköksistä suomessa.

Mitä sitten nämä kaikki pienpuolueet suomessa enää voivat tehdä puolustaakseen oikeuksiaan, jos heidän ääniään ei suostuta oikeasti laskemaan ? 

Itsenäisyyspuolue, Muutos, Piraattipuolue, Köyhien Asialla, Kristallipuolue, Kommunistinen työväenpuolue jne. kuuluvat kaikki tälle mustalle listalle, joiden ehdokkaiden ääniä ei huomioida missään vaaleissa. Koska nämä kaikki puolueet ovat suurille ja istuville valtapuolueille suuria uhkaajia.  Jos yksikään pienpuolueen ehdokas saa läpimenoon tarvittavan yli 3000 ääntä, niin Tieto oyj:llä se korjataan 197. Näin se vaalidemokratia toimii nykyajan suomessa.