http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, huhtikuuta 27, 2015

Se koira älähtää, jonne kalikka kalahtaa


Nyt tämä valtiovallan käymä ns. trollijahti sai taas uuden käänteen, kun valtioneuvosto alkoi uhittelemaan median kautta näille suomessa toimiville nettikirjoittelijoille, joita he kutsuvat tapansa mukaan venäjän trolleiksi.

Presidentti Sauli Niinistö kehotti tammikuussa viranomaisia vastaamaan ripeästi, jos Suomesta levitetään väärää tietoa. Markku Mantilan mukaan Niinistön älähdys ei ollut valtioneuvoston ryhmän perustamisen taustalla, mutta kannusti osaltaan valtiota terhakoitumaan asiassa. 

Yhteysryhmä aikoo puuttua Suomesta levitettäviin virheellisiin väitteisiin. Mantila tunnustaa tehtävän vaikeuden, sillä virallisen tahon oikaisu ei välttämättä riitä kiihkeässä informaatio- tai propagandasodassa.Valtioneuvosto vaan unohti kertoa, että mistä suunalta nämä suomessa toimivien nettikirjoitelijoiden vainoamisohjeet oikein sanellaan. Kun jo 2014 keväällä joukko YLE:n toimittajia kävi salaisessa kokoontumisessa Viron kybersotakeskuksessa, jossa heitä ohjeistettiin hyökkäämään suomen tiedotusvälineiden kautta sosiaalisessa mediassa ääntään käyttävien kansalaisten kimppuun. Joten heitä alettiin pian kutsua ns. venäjän trolleiksi. 

Eli jos et kannata Natoa ja Yhdysvaltain armeijan agendaa olet Venäjän asialla, eli venäjän trolli. Tämä olkinukke heitettiin suomen tiedotusvälineissä vireille n. vuosi sitten.

Nyt tämä kyseisen asian ympärille kyhätty informaatiosota tiedotusvälineissä on vain kiristynyt entisestään ja rivien välistä moni voi jo huomata, kuinka tämä korruptoitunut eliitti haluaisi suorastaan pistää kaikki internet kirjoittelijat lukkojen taakse. Siihen kun ei kuitenkaan pystytä, koska muuten syntyisi liian suuri häly ja näiden ns. venäjäntrolleiksi haukutuiden aktivistien sosiaalinen verkosto kasvaa koko ajan suuremmaksi. Mikä vie mm. SUPO:lta jatkuvasti lisää resursseja ja lopulta kun aktivisti-liikehdintä kasvaa liian suureksi. Niin tänne tehdään jo oma stalkkeri tyylinen suomen Stasi, johon tämä kaikki on selvästi menossa.Siinä ei tarvitse olla kovinkaan ruudinkeksijä, että miksi juuri tämä lähes kaikki suomen internet aktivisteja halveksiva propaganda painottaa kokoajan, että aktivistit ovat venäjän asialla ? 

No minnekä päin Nato on koko ajan ollut laajentumassa tykin piiput ojossa. 

Millä maalla on suomen kanssa yli tuhat kilometriä yhteistä rajaa ? 

Mitä maata vastaan globalisteista koostuva eliitti suunnittelee suursotaa.

No Venäjää vastaan tietenkin mitäs muuta. Eli jos tämä kaikki maanpetoksellinen geopolitiikka paljastettaisiin suomessa, niin siitä koituisi näille sotakiimaisille Nato haukoille suurta informaatiosodallista tappiota. Joten tästä syystä sosiaalisessa mediassa toimivia kansalaisaktiiveja on alettu vainoamaan suomen korruptoituneessa valtamediassa ja kutsumaan venäjän trolleiksi. 

Kumma se sitten on, että näillä jo maansa myyneillä paskiaisilla ei ole vieläkään kanttia säätää sellaisia lakeja täällä suomessa, jotka kieltäisivät kaiken nettikirjoittamisen kokonaan. Kentiens vielä tämän Orwell EU:n kautta tällainenkin säädös vielä jonain päivänä kuullaan.