http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 08, 2015

Suosittu Ukrainalaissyntyinen pianisti joutui ulos konserteista, koska kertoi totuuden Ukrainan kriisistä


Ukrainalaissyntyinen klassinen pianisti Valentina Lisitsa joutui ulos Toronton sinfonia orkesterin kanssa sovituista konserteista, koska hän oli Facebookissa kertonut totuuden Ukrainan kriisistä. Siellä hän otti kantaa siihen, kuinka natsit olivat ottaneet vallan Kiovassa ja tappoivat hänen maansa ihmisiä Itä-Ukrainassa. Se riitti jo siihen, että Valentina Lisitsan konsertit peruttiin Torontossa.

Valentinan kommentit Ukrainan kriisistä saivat siis läntisen median höyryämään pahanpäiväisesti. Olihan jopa Suomessa vajaa vuosi sitten varsinainen tilanne, kun Jari Sarasvuo uskalsi kutsua miltei suomen median mustalla listalla olevan kohudosentti Johan Bäckmanin omaan tv-ohjelmaansa vieraaksi. Niin kävikin niin, että koko Sarasvuon ohjelma lakkautettiin sen takia, koska Sarasvuo ei totellut ylempiä herroja, jotka varoittelivat häntä kutsumasta Bäckmania ohjelmaansa. Kun kyseisessä ohjelmassa tuolloin Johan Bäckman kertoi myös totuuden Ukrainan kriisistä ja se oli Sanomamedian kanavaomistajille myrkkyä. Jos kerta nykyään läntisen median kohtelu näitä totuudenpuhujia kohtaan toimii kuin tuomitessa ajatusrikollista. Niin näemme suoraan mihin tämän tulevaisuuden murentuvan arvoyhteiskunnan systeemi on parhaillaan menossa.

Ukrainan kriisi kun on näille sionisteille niin koskematon ja arvokas asia, että sen valhetta ei kenelläkään julkisuudenhenkilöllä ole heidän mukaan oikeutta paljastaa ilman seurauksia. Koska silloin kun totuus Ukrainan kriisistä leviää, niin Venäjää ei voi enää mm. syyttää sen synnystä kuten ennen. Aseteollisuusen kätyrit kun pelkäävät juuri tätä eniten, jolloin heidän koko bisnekseltään putoaisi pohja alta. Mistä johtuu tämä, että näitä kaikkia julkisuudessa Ukrainan kriisisin totuudenpuhujia kohdellaan näin brutaalisti.

Lähteet: http://www.ronpaulinstitute.org/archives/peace-and-prosperity/2015/april/06/toronto-symphony-orchestra-goes-full-stalin/

http://www.theglobeandmail.com/arts/music/ukrainian-born-soloist-dropped-from-tso-for-her-political-views/article23812295/