http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, toukokuuta 03, 2015

Infosodan panokset koveni, kun nyt Niinistö vaijensi suomalaisen analyytikon lausunnotLäntinen informaatiosota sai rankan käänteen, kun presidentti Sauli Niinistö ja puolustusministeriö sai sensuroitua suomalaisen analyytikon mielipiteet yhdysvaltalaisesta sanomalehti Newsweekistä ja vielä 3.5, jolloin vietettiin kansainvälistä lehdistönvapauden päivää.

Suomalainen Moskovassa nykyisin asuva lakioppinut Jon Hellevig oli antanut lausunnon Newsweek -lehdelle koskien näitä suomen mediassa viime-aikoina velloneita reserviläiskirje huhuja. 


Newsweekin artikkeli siis nettisensuroitiin suomen presidentin ja puolustusministeriön vaatimuksesta. Koska sieltä täytyi poistaa Hellevigin lausunnot.

Hellevigin poistetut lausunnot olivat noin suurinpiirtein seuraava:

"Jon Hellevig, suomalainen poliittinen analyytikko Moskovassa, on samaa mieltä, ja yhdistää tapahtuman Ruotsissa tapahtuneeseen sukellusveneen metsästykseen viime vuonna. Metsästys aiheutti kansainvälisiä otsikoita ja Ruotsi, joka ei ole Naton jäsen, ilmoitti aikeeestaan nostaa puolustusmenijaan tämän tuloksena, jonka se tekikin tänä vuonna 10,2 miljardilla kruunulla (1,1 miljardilla eurolla).


Kuitenkin jälkeenpäin selvisi, että havainto oli ruotsalaisesta kalastusveneestä. "Media ja jotkin poliitikot sekä armeija kehittelevät näitä tarinoita. Jotta maat liittyisivät Natoon, heidän pitää vakuuttaa kansat siitä että Venäjä on uhka", päättelee Hellevig.


"Ruotsi on metsästänyt väitettyjä Venäjän sukellusveneitä 20 vuotta ja kasvattanut sotilasmenojaan sen jälkeen kun pelkoja on nostatettu lehdistössä. Mutta mitään ei ole koskaan löytynyt".

Sitten suomen puolustusministeriö tuli väliin ja vaati Newsweek lehteä sensuroimaan lausunnot. Jolloin tilalle tuotiin presidentti Sauli Niinistön lausunto: 


Viime vuonna Suomen presidentti Sauli Niinistö sanoi Washington Postin haastattelussa, että "Meillä on pitkä historia Venäjän kanssa - eikä aina niin rauhanomainen. Joten kaikki mitä Venäjä tekee, tulee varmasti suomalaisten tietoon ja harkintaan hyvin huolellisesti suhteessa siihen, mitä se voisi tarkoittaa.


Ottaen huomioon viimeiset välikohtaukset ilmassa, viesti oli selvä: "He testasivat miten reagoisimme". Suomi voimisti valmiuttaan sen ilmavoimissa sen jälkeen kun Venäjä oli lisännyt ilmatilaloukkauksiaan".Taas jälleen se koira älähti, jonne kalikka kalahti. Eli mitä suomen puolustusministeriö sitten oikein salaa ? 
Suomeen on päätetty tämän vuoden alusta perustaa evakuointikeskus suurten kriiien, kuten sotien varalle. Kun siitä on jo laadittu ohjeet sosiaali ja terveysministeriölle. 

Nyt sitten suomen armeija alkoi äskettäin käymään tätä kuviteltua sukellusvenejahtia suomenlahdella. Ruotsissa se sai lisättyä puolustusmäärärahoja, vaikka nyt selvisi että kyseessä oli pelkkä kalastusalus. Mutta ruotsinkin armeijalle jopa kalastusaluskin riittää, jos se vie lähemmäksi Natoa.

Lisäksi informaatiosotaa lisättiin kuluneenakin vuonna tuomalla perättömiä uutisia ilmatilaloukkauksista. Jotta vain saataisiin suomen kansan keskuudessa lisättyä ns. ryssän pelkoa, joka puolustusministeriönkin mukaan lisää Naton kannattavuutta. Heidän retoriikkansa mukaan, silloin kun suomen kansa saadaan pelkäämään venäjää, niin kansa hyväksyy pelolla suomen tulevan Nato jäsenyyden.Nyt kuitenkin se mitä tästä Niinistö/Hellevig kohusta jäi käteen se, että laadittiin lukuisia lisäuutisointeja mm. saksalaiseen Die Welt -lehteen. Mutta erityisesti sosiaalisessa mediassa tapaus on herättänyt huomiota. 

Tapaus sai myös Helsingin Sanomat sekä Uuden Suomen kirjoittamaan perättömiä asioita Peter Iiskolasta, joka on kansainvälinen juristi ja diplomaatti sekä tuomari. Koska hän oli myös kommentoinut Newsweek -lehdelle samaa artikkelia.

Iltalehti oli vielä lisännyt sekaan kuulemma Verkkomedia.org siteeraavat salaliittoleimaukset päälle, ettei vain yhtään löylyä puuttuisi tästä kyseisesta vellovasta informaatiosodasta. Koska nämä kaikki yksittäiset toisinajattelijat ovat näille läntisen Nato legioonan kannattajille suuria vihollisia, joita ei pidä päästää ääneen läntisissa tiedostusvälineissä. 

Mitä tätä muuta nyt todisti, kuin sen että minkälainen nukkevaltio Suomi jo nykyisesti on. Kun täällä tarvittaessa presidentin ja puolustusministeriön voimin, vaijennetaan suomalaiset toisinajattelijat kansainvälisissä tiedotusvälineissä.

Iiskola julisti nyt sosiaalisessa mediassa Facebook -sivuillaan vievänsä Helsingin Sanomat käräjille heidän esittämiensä herjauksiensa suhteen ja vastasi kohuun julkisesti.