http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, huhtikuuta 05, 2015

9/11 komission jäsen lipsautti: Ohjus osui Pentagoniin


9/11 komission jäsen Tim Roemer lipsautti aikoinaan CNN:n lähetyksessä, että ohjus osui Pentagoniin 11.9.2001. Juuri tästä aiheesta että mikä Pentagoniin osui jouduttiin viranomaisten kanssa taistelemaan lukuisia vuosia, ennen kuin Pentagon suostui edes minkäänlaisia turvakameranauhoja luovuttamaan julkisuuteen.

Lopulta monta vuotta koko 9/11:n jälkeen Pentagon luovutti vain 5:n rajatun kuvasarjan, josta ei näe tarkasti mikä Pentagonin hallintorakennuksen seinään osuu. Mutta suihkukone se ei varmastikaan ole, koska 757 Boeing on hieman suurempi kapistus. Joka ei ylipäänsä pystyisi edes lentämään noin matalalla.Pentagonin seinään jäi tämänkokoinen reikä tuosta ohjuksesta ja virallisessa 9/11 tutkinnassa sen väitettiin olleen 757 suihkukoneen aiheuttama reikä. Ohjuksen näkee jopa myöhemmin nettiin vuotaneista videoista.Siitä näkee selvästi, että kyseessä ei ole mikään suihkukone, joka Pentagonin seinään osuu.9/11 terrori-iskut kun olivat läntisten tiedustelupalvelujen (CIA, Mossad) suorittamia. Eikä niiden takana ollut mikään lähi-idän aavikolla kahdessa viikossa koulutettava al-Qaidan solu. Vieläpä koko 9/11 terrori-iskuilla oli hyvin tärkeä poliittinen motiivi koko ase ja huumeteollisuuden kannalta. Koska sillä Yhdysvallat sai käyntiin tämän päättymättömän sotansa terrorismia vastaan, jota he itse lavastettuna valtionterrorismina harjoittavat. 
USA:n presidentti John F. Kennedyn aikaan 1960-luun alussa presidentti Kennedy sai käsiinsä Operaatio Northwoodin salaiset asiakirjat. Tämän kyseisen operaation tarkoitus oli saada aikaiseksi USA:n hyökkäys Kuubaan, joka oltaisiin aloitettu ensin upottamalla Yhdysvalalainen matkustaja-alus läheisillä aluevesillä ja syytetty siitä Kuubaa. Tämä suunnitelma sai kuitenkin presidentti Kennedyn järkyttymään pahemman kerran. Ja mitäs se presidentti vielä sanoikaan suorassa tv-lähetyksessä viimeiseksi jääneessä puheessaan:  

"Täällä maassamme on menossa salajuoni jokaisen miehen ja naisen orjuuttamiseksi. Vielä ennen kuin lähden tästä virastani pois, niin koen tehtäväkseni paljastaa tämän juonen".

Vähän tämän jälkeen presidentti Kennedy sitten sai tarkka-ampujan luodit päähänsä Dallasissa. Mutta pääsyy koko hänen poliittiseen murhaan olivat siinä, koska mies ehti vielä lakkauttaa silloisen yksityisomisteisen Yhdysvaltain keskuspankin sekä antaa määräyksen USA:n armeijan joukkojen poisvetämiseksi Vietnamista. 

Mutta tämä rikollisen valtaeliitin (Illuminati) pankkilaitosten lakkauttaminen on ollut aiemminkin sellainen asia, josta USA:n presidenttejä on ennenkin salamurhattu. Presidentti Abraham Lincoln mm. lakkautti näiden eliittirosvojen pankkitoiminnan ja tuli salamurhatuksi. USA:n sisällissota johtui pääosin siitä, että Rothschildien pankkitoimintaan perustuvaa valtaa oli horjutettu Yhdysvalloissa.Mutta jos vielä mennään tähän 9/11 aiheeseen, niin World Trade Centeriinkään ei osunut suihkukone. Sen näkee jo tästä amatöörin kuvaamasta videosta, josta erottaa selkeästi sen, että ns. suihkukoneen siipiä ei näy missään. Vaan kaksoistorneihin lentänyt kohde muistuttaa paljon enemmän ohjusta.

Mutta syystäkös nämä kaikki sivutettiin virallisesta 9/11 raportista, joka oli täysi farssi. 

USA:n hallinto toimi lisäksi 9/11 terrori-iskussa menehtyneiden omaisia vastaan kuin mafia. Missä se suostui heille maksamaan miljoonakorvaukset vain sillä ehdolla, etteivät omaiset haastaisi USA:n hallintoa oikeuteen. Koska USA:n hallinto pesisi näin juridisesti kätensä lahjomalla uhrien omaiset miljoonakorvauksilla. Mutta sitten jos taas omaiset haastoivat USA:n hallinnon oikeuteen, niin näitä mafiatyylisiä valtion voitelurahoja ei enää saanut. 

Lähde: http://realitieswatch.com/911-commissioner-admits-missile-hit-pentagon-video/