http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 03, 2015

Germanwings onnettomuus uusi CIA:n peiteoperaatio ?


Ja jälleen saatiin sitten koko maailman tiedotusvälineet jauhamaan viikosta toiseen uudesta lento-onnettomuudesta. Tällä kerralla saksalaisen lentoyhtiö Germanwingsin suihkukone putosi alas Etelä-Ranskassa 24.3.2015. Kone (lento 9525) oli matkalla Barcelonasta Düsseldorfiin.

Molemmat pilotit olivat huumattuja ja tajuttomuudestaan johtuen eivät enää pystyneet ohjaamaan konetta. Mutta ohjaamon ovi oli lukossa, jolloin matkustamosta ei kukaan enää päässyt ohjaamoon. Musta laatikko löytyi hyvin nopeasti ja sen taltioimassa nauhoitteessa kuulee, kuinka hätääntyneet matkustajat kolkuttavat hädissään ohjaamon ovea. Mutta pilotit eivät luonnollisestikaan pysty reagoimaan, koska olivat jo tuossa vaiheessa tajuttomia. 

Mustan laatikon tallenteella kuuluu myös kuinka ohjaamosta kuuluu toisen lentäjän hengitystä.

Jopa Suomen Trafin ilmailujohtaja Pekka Henttu kertoi tiedotusvälineille vielä viikko sitten, kuinka molemmat Germanwingsin turmakoneen pilotit olivat tajuttomia ainakin hetkittäin, kun kone on liukunut ja menettänyt korkeutta.Mutta nyt lentoturman jälkeiset viikot ovat näyttäneet selvästi sen, että lento-onnettomuuden takana olevat tahot ovat aloittaneet agressiivisen informaatiosodan tähän liittyen. Kun nyt turman pilotista  (Andreas Lubitz) ollaan tehty mediassa itsemurhakandidaattinen kamikaze pilotti ja tarinan kuva muuttuu koko ajan, joka kuuluu informaatiosodan ajan kuvaan.Tällä Germanwingsin järjestetyllä lentoturmalla on selvästi jokin suurempi poliittinen motiivi, kun sen jälkipyykkiin on varattu kuukausitolkulla suurista medioista mainosaikaa. Mutta jos joku yksittäinen suihkukone joskus oikeasti putoaa jossain vaikka pilotin tekemästä virheestä. Niin ei sellaiset jaksa kiinnostaa sionistien hallitsemia tiedotusvälineitä. 

Sillä jo nämä viime vuonna tapahtuneet Malesialaisen lentoyhtiön Malaysian Airlinesin kaksi lento-onnettomuutta olivat miltei täysin poliittisia. Ensimmäisestä kone vain katosi tutkasta pian lähdön jälkeen 2014 maaliskuussa ja toinen ammuttiin Ukrainan ilmavoimien toimesta alas Itä-Ukrainassa 2014 heinäkuussa. Mutta kumpaakaan lento-onnettomuutta ei olla suostuttu tutkimaan oikeasti, koska miksi nyt rapakon takaiset tiedustelupalvelut lähtisivät tutkimaan omia rikoksiaan ? 

Toisaalta jos vielä miettii että kun kyseessä on miltei todennäköisesti CIA:n järjestämä peiteoperaatio (psyop). Niin miksi juuri saksalainen lentokone piti pudottaa, kun netissä spekuloidaan että tämä olisi jopa ollut varoitus saksalle. Koska he ovat viimeaikoina ottaneet enemmän läheistä tuntumaa poliittisesti Venäjän suuntaan.


Lähteet: http://www.tekniikkatalous.fi/Liikenne/yle+germanwingsin+lentajat+tajuttomia+vahintaan+hetkittain/a1055386

http://fi.wikipedia.org/wiki/Germanwingsin_lento_9525 

http://themillenniumreport.com/2015/03/germanwings-black-operation-another-aaa-false-flag-terror-psyop/