http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 03, 2015

Germanwingsin turmakoneen kuollut lentäjä saanut Facebook tukisivut


Germanwingsin turmakoneen perämies Andreas Lubitz on saanut facebookkiin tukisivut, joiden takana on pääasiassa miehen ystävät sekä naapurit.

Sivut ovat saksankieliset ja löytyy facebookista otsikolla “Andreas Lubitz A320 wir sind gegen die Hetzjagd” 

Sivusto on saanut jo 4 942 tykkäystä Facebookissa.

Sivustolla on esitetty lukuisia epäilyjä siitä kuinka Andreas on joutunut täysin syyttömänä mukaan tähän ns. peiteoperaatioon jota nyt mediassa näemme.

Nyt jopa eräs ruotsalainen ilmailuasiantuntija Hans Kjäll sanoi että perämies Andreas Lubitz on tuomittu ehkä liian aikaisin Germanwings turman aiheuttamisesta. 

No palautetaan mieleen mitä tapahtui 2014 heinäkuussa Itä-Ukrainan yläpuolella, kun Malesialainen matkustajakone lento MH17 ammuttiin alas. Siitä syytettiin Venäjää alle vuorokaudessa ilman minkäänlaista näyttöä. Mutta sitten nato kiimainen vastapuoli toi julkisuuteen vanhan videotallenteen, jossa Ukrainassa näkyy BUK-ilmatorjuntaohjus ja väittää sen olevan peräisin turmakoneen lentoviikolta. Tässä Germanwingsin tapauksessa olisi syytä muistaa se, kuinka peiteoperaatioissa ei ole koskaan tarkoitus antaa julkisuuteen totuudellisia tietoja. Vaan sieltä syötetään jatkuvasti väärää tietoa eteenpäin ja virallinen tutkinta tulee olemaan samanlainen farssi kuin MH17 lennon kohdalla.

Germanwingsin perämieheen kohdistetut syytökset turman syyllisyydestä ovat hävyttömiä ja niille ei löydy lainkaan pohjaa. Mutta läntiset tiedustelupalvelut kyllä osaavat tämän homman ja Pentagonissa on aivan omat osastot jotka tätä propagandaa käsikirjoittaa vuodesta toiseen. Sillä nämä perämieheen kohdistetut syytökset ovat olleet osa tätä Germanwingsin psyop -operaatiota.