http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 26, 2014

Venäjän ilmatilaloukkaus NATO-haukkojen keksimää propagandaaSuomen puolustusministeriö ilmoitti jo toisen kerran tämän vuoden aikana, että venäläinen lentokone olisi loukannut Suomen ilmatilaa.

Epäiltyn ilmatilan loukkauksen väitetään tapahtuneen 25.08.2014 klo 14:31

Rajavartialaitos selvittää ilmatilaloukkausta.

Vain pari päivää aiemmin väitettiin tapahtuneen myös toisenkin ilmatilaloukkauksen Hankoniemen länsipuolella, jota rajavartialaitos ei ole vieläkään pystynyt selvittämään.

Venäjän puolustusministeriö kiistää taas Suomen puolustusministeriön julkaiseman raportin, jonka mukaan Venäjän ilmavoimien kone olisi loukannut suomen ilmatilaa.

Elokuun 23. päivä ilmavoimien rahtikone oli itämerellä matkalla Leningradista kohti Kalingradia.

 

Jos nämä ilmatilaloukkaukset ovat kaikki keksittyjä niin niille on oltava jokin poliittinen motiivi ja jäljet johtavat jälleen kerran NATO-haukkojen jäljille.

Suomea kun ollaan nyt Ruotsin kanssa viemässä sotilasliitto Natoon väkisin ja kaikki painostus tähän tulee valkoisesta talosta.

Vain muutama päivä sitten mediassa kerrottiin, kuinka NATO haluaa tietää kuinka pitkälle Suomi on valmis menemään. Kenties vielä III-maailmansotaan ja luovuttamaan ilmatilansa sekä mantereensa ja satamansa NATO:n haltuun, jotta sotilasliitto voisi hyökätä Suomesta Venäjälle?Tanskan entinen ulkoministeri Uffe Ellemann-Jensen totesi Ruotsin ja Suomen olevan "turvallisuusaukko" yhteisessä NATO:n puolustuksessa.
Todellisuudessa sotilasliitto NATO ei ole mikään puolustusliitto, vaan se on tämän salaisen pankkiirieliitin hyökkäysliitto. 

Sillä mikään puolustusliitto ei kasvata kokoajan tulivoimaansa ja aseta tykkinsä suoraan Venäjän rajalle, sekä vaadi myös Naton ulkopuolisia jäsenmaita, jotka sattuvat olemaan Venäjän rajanaapureita liittymään Natoon salaisella sopimuksella.  

NATO-kiima on kuitenkin nyt päällä kokoomuksen sisällä, koska valkoinen talo edelleen painostaa heitä viemään salaisen NATO-sopimuksen Suomessa läpi ilman kansanäänestystä. 


Lähteet:  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288729566945.html

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=10&id=11522

http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2014082518600767_uk.shtml