http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, elokuuta 24, 2014

Asiantuntijat: Suomen ja Ruotsin yhdistettävä voimansa


Ruotsalaiset sotiasasiantuntijat majuri Carl Berggvist, komentajakapteeni Niklas Wilund ja Ruotsin sotatieteellisellä laitoksella työskentelevä Johan Witor ottivat ruotsin Dagens Nyheter -lehdessä kantaa Suomen ja Ruotsin väliseen sotilasyhteistyöhön. Juttu oli otsikoitu Suomenkin mediassa "Asiantuntija: Venäjän uhka kasvaa... Suomen ja Ruotsin yhdistettävä voimansa".

Näiden sotilasasiantuntijoiden mukaan syvä yhteistyö Ruotsin ja Suomen välillä parantaisivat molempien maiden turvallisuutta. Mutta se mitä nämä asiantuntijat eivät tässä tuonee julki oli se, että kyse on pelkästään Suomen ja Ruotsin välisestä NATO-yhteistyöstä. Koska kumpikin valtio pakotetaan liittymään Natoon vuoteen 2016-vuoteen mennessä.
Media ei kerro totuutta tästä sotilasliitto Natosta ja sen salaisesta valtapoliittisesta hegemoniasta, joka on Pentagonissa useita vuosia sitten suunniteltu suursotahyökkäys Venäjälle.

NATO on siis todellisuudessa maailman salaisen valtaeliitin tuhoamisarmeija, joka on värvätty vain heidän itsekkäitä motiiveja varten. 

Yhdysvallat kun on jo menettänyt maailman globaaleilla talousmarkkinoilla suurvalta-asemansa, joten se pyrkii enää tuhoamaan kilpailijansa sodan keinoin. Venäjä täytyy sen takia tuhota sekä taloudellisesti, että fyysisesti kaikilla keinoilla, jotta USA saisi säilytettyä suurvalta-asemansa.


Kulissien takana kaikki tämä kolmanteen suursotaan (III-maailmansota) tähtäävä politiikka on puhdasta rahamiesten peliä, eli pankkiirieliitin bisnestä (business as usual).

USA:n talous kun on jo niin kuralla, että sitä ei enää voida elvyttää pankkiirien mukaan millään muulla keinolla, kuin aloittamalla III-maailmansota.

Mutta se miten tämä näytetään meille mediassa, niin Venäjästä tehdään syntipukki. Siksi nämä lööpit laulaa ja siellä lukee Venäjän Uhka, Venäjä haluaa suursotaa, Venäjä haluaa Ukrainan itselleen, Venäjä haluaa aloittaa III-maailmansodan jne. 

Kaikki käännetään toisinpäin ja globalistieliitin pankkiiririkolliset eivät tule milloinkaan julki valtamediassa, koska nämä raukat pelkäävät julkisuutta. Kuten Benjamin Fulford sanoi aikoinaan, että vaikka nämä maailman rikkaimmat ja vaikutusvaltaisimmat illuminatin parasiittit piileskelevät korkeiden tiilimuurien takana linnoissaan. Niin ei heitä siellä enää kukaan suojele siinä vaiheessa, kunnes totuus heistä paljastuu meille kaikille. Pelkkä jo tämä monikansallisten pankkiirien huijaus jos tulisi julki, niin vallankumous tapahtuisi yhdessä yössä.