http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, elokuuta 04, 2014

Jos ydinsota ei tapa meitä, niin sitten ebola

Teksti: Paul Craig Roberts


Kuulin juuri national public radiosta kaksi asiaa, jotka ovat totaalisesti tuhonneet ne pienimmätkin uskon kipinät, joita meillä on amerikkalaisuuteen enää jäljellä.

Olen päätynyt siihen lopputulokseen, että ns. termi "älykäs amerikkalainen" on enää puhdasta kuvitelmaa. 


Amerikan eliitti on päättänyt, että amerikkaan ei ole kohdistunut sodan uhkaa tai taloudellista kaaosta, joten he ovat nyt tuomassa tilalle tämän ebola-viruksen. Nyt kansallisessa radiossa (national public radio) kerrottiin, kuinka kaksi ihmistä oli saanut ebola-viruksesta tartunnan, jota ei voida parantaa ja ovat usein tappavia. Nyt heidät ollaan tuotu Emoryn sairaalaan, Atlantaan, Georgian osavaltioon.

Tämä virus tarttuu ihmisestä toiseen jo pelkästä aivastuksesta, joten se on silloin uhaksi koko yhdysvalloille.

Yleisesti ebolasta tartunnansaaneita potilaita hoidetaan aivan siihen tarkoitetuissa huoneissa. Mutta me tiedämme jo valmiiksi, ettei amerikkalaiset sairaalat pysty vastaamaan näihin puitteisiin. Mutta jos me emme kuole ebolaan, niin me voimme silti kuolla ydinsodassa. Kuulin juuri presidentti Obaman lehdistötilaisuuden, jossa Obama syytti kaikesta Putinia. Vaikka kaikki tämä josta hän syytti Putinia olikin sitä mitä amerikka on tehnyt.

Jos presidentti Obama todellakin uskoo kaiken sen, mitä hän kuulee avustajiltaan sekä neuvonantajiltaan, niin hän on silloin erittäin aivopesty tällä venäjänvastaisella propagandalla, jota valtamedia meille ympäri maailman syöttää.

USA:n valtapolitiikka sekä globaali hegemonia on johtamassa suursotaan venäjää sekä kiinaa vastaan ja se on meille kaikille erittäin suuri uhka.

Pidetään sekin mielessä, että kuinka yhdysvaltain armeija ei onnistunut irakin valtaamisessa tuon 13 vuoden aikana. Samoin kuin myös afganistanin keikka meni lopulta mönkään.

Venäjä ja Kiina kun eivät ole mikään Irak, Afganistan tai Libya.Yhdysvaltain armeijan sota venäjää vastaan tulisi olemaan ydinsota, koska washington on jo valmistautumassa siihen. Se on jo sivuttanut mannertenvälisten ballististen ohjusten ABM-sopimuksen, joka tehtiin aikanaan sitä varten, ettei USA saisi aloittaa ydinsotaa. 

Mutta nyt kun ABM-sopimus sivutettiin, niin se muutti yhdysvaltain armeijan sotilasdoktriinia ja sallii ydinsodan aloittamisen. Kaikki tämä tiedetään jo venäjällä ja homma on enää siitä kiinni, että kuinka kauan Venäjä vielä odottaa washingtonin ensimmäistä ydiniskua?

Venäjä ei ole vielä tehnyt ensimmäistäkään liikettä sodanlietonnan suuntaan, vaan on sen sijaan onnistunut estämään USA:n armeijan kaksi hyökkäystä iraniin sekä syyriaan. 

Syyrian kohdalla washingtonin järjestämä kemiallisten aseiden isku kapinallisten toteuttamana ei onnistunut vakuuttamaan syyrian hallintoa syylliseksi, joten USA joutui lopulta perääntymään. Koska venäjällä oli esittää laajat todisteet tästä. Siitäkin huolimatta yhdysvaltain armeijaa oltiin jo melkein lähettämässä syyriaan sotimaan, mutta venäjän diplomatia esti aikeet.

Venäjän diplomaattinen väliintulo ärsytti washingtonin ja myös iranin hyökkäyksen suunnitelmat menivät lopullisesti solmuun, kun Venäjä onnistui diplomatiallaan ratkaisemaan iranin ydinohjelmaan kohdistetut tuomiot, jossa washington syötti medialle jatkuvaa propagandaa, että iranin ydinohjelma olisi ydinaseen valmistusta varten.

Tässä on siis ollut jo kaksi USA:n armeijan valmistelemaa sotaa, jotka Venäjä on onnistunut estämään diplomatiallaan. Mutta sen sijaan muut euroopan nukkevaltiot sekä Kanada, Australia sekä Japani pysyttelevät edelleen Setä Samulin (USA) talutusnuorassa ja ovat luovuttaneet itsemääräämisoikeutensa Washingtonille.

Mutta valitettavasti Venäjä on onnistunut saavuttamaan sellaisen voimasuhteen, että se pystyy poliittisesti estämään globalistien suunnittelemia sotia.

Washingtonin avoin suunnitelma kuitenkin on järjestää sota venäjän kanssa ja tämä on aivan avointa tietoa. Sillä tämä kaikki löytyy Wolfowitzin sotadoktriinista. Näitä voi vaikka googelttaa, niin siellä kyllä kerrotaan sanatarkasti, mikä on Yhdysvaltain politiikka tässä Washingtonin globaalissa hegemoniassa kohti maailmanvaltaa.

Washingtonissa ollaan myös erittäin huolestuneita EU:n nukkevaltioiden ja venäjän välisistä taloudellisista suhteista. Varsinkin Saksa, jolla on lukuisia taloudellisia suhteita venäjän kanssa, huolestuttaa valtaeliittia suunnattomasti. Mutta varsinkin tilanne on kuumottava, koska useat euroopan maat ovat edelleen riippuvaisia venäjän tuottamista energiavarannoista.

Washington koki valtaeliitin aseman tukalaksi, koska se koki menettäneensä otteensa euroopasta. Kun samalla venäjän hallinto järjesti talviolympialaisia. Samaan aikaan sitten Washington järjesti kiovassa vallankaappauksen. Neokonservatiivi (neokonna) Victoria Nuland (kuvassa) tapasi Barack Obaman 2013 vuoden lopulla ja sopi samalla, että USA:n hallinto rahoittaisi yhteensä viidellä miljardillla dollarilla ukrainan hallinnon laitonta vallankaappausta.

Washington järjesti sitten ukrainassa valtaan vallankaappauksen avulla fasistisen puolueen, joka avoimestikin vihaa juutalaisia sekä venäläisiä ja näillä sitten tuhottiin venäläisten ihmisoikeudet ukrainassa.

Ukraina on aina ollutkin maa, jonka rajat muuttuvat. Silloinkin kun se oli vielä osa neuvostoliiton provinssia. Kun neuvostoliitto hajosi vuonna 1991, niin Washington alkoi painostaa venäjää luopumaan Krimistä, joka taas on ollut osa venäjää jo vuodesta 1700-luvulta asti.

Venäjän hallinto suostui sitten alustavasti luovuttamaan Krimin, mutta sillä ehdolla ettei sitä käytettäisi sotilaalliseen tarkoitukseen venäjää vastaan.

Washington ei kuitenkaan ole kiinnostunut totuudesta ja taas Venäjä ei kykene voittamaan tätä informaatiosotaa Washingtonia vastaan, jossa länsimedia pystyy kontrolloimaan propagandallaan suurinta osaa maailmasta.

Jos venäjän hallinto olisi hyväksynyt separatistien aluehallintojen toivomukset, niin ei olisi syntynyt sotaa. Ukrainan hallintoa kuitenkin kontrolloidaan ja hallitaan Washingtonista käsin.

Näin ollen Venäjä on onnistunut saamaan Washingtonin uskomaan siihen, että Venäjä on heikko ja Washingtonilla taas paineet kasvaa entisestään. Venäjä kun on vielä osoittanut euroopalle, että euroopalla ei ole mitään hintaa ns. USA:n venäjää vastaan suunnatuille talouspakotteille.

Harjoittamalla tätä hyvää tahtoa Venäjä on saanut Washingtonin kaivamaan omaa hautaansa näiden euroopan nukkevaltioiden kanssa.


Se mitä siis Obama tarkoitti viimeisimmässä valkoisessa talossa pidetyssä lehdistötilaisuudessa (1. elokuuta 2014). Oli se, että kun hän kehoitti Putinia käyttämään diplomatiaa. Niin tätähän hän onkin käyttänyt ja Venäjä erityisesti viime vuosina. Venäjällä kun on myös sotilastukikohta Syyrian, Tartusissa.


Obama kun haluaisi, että Putin lähettäisi sotajoukkonsa separatistien aluelle Itä-Ukrainassa, jotka ovat perinteisesti olleet venäjän hallitsemia alueita.

Näin ollen tämä on Washintonin "diplomaattinen" positio. Eli vain dementikko ihminen voi uskoa, että Obaman valtapolitiikka on oikeudenmukaista. Tarkoitan tällä tällaista perusihmistä, joka on aivopesty valtamedian propagandalla, jolla yhdelläkään ihmiselä ei ole minkäänlaista käsitystä siitä, että minkälaista propagandaa ja valheita heidän mieleensä aina syötetään.


Minua on haastateltu usein jopa ulkomaalaisenkin median toimesta, mutta viime aikoina Venäjän media on lähestynyt minua usein. Se mitä olen oppinut Venäjän mediasta on se, että se tiedostaa Washingtonin hyökkäävän politiikan Venäjää vastaan. 

Venäjä ei sen sijaan yritä saada muokattua länttä Washingonia vastaan sekä yritä raiskata läntistä kulttuuria. Mutta Washington taas operoi minkä kerkiää saada Venäjän väestön Ukrainaa vastaan, jolla on vielä pitkät juuret venäjään.


Mutta kaikki venäläiset paitsi heidän hallinto, eivät ehkä tiedä tästä Paul Wolfowitzin sotadoktriinista. Joten he eivät sitten tiedä, kuinka Washington yrittää kaikilla keinoilla estää kaikki haittatekijät, jotka estävät tämän valtaeliitin maailmanvalta-aikeita, eli maailmanvalloitus hegemoniaa.

Joten sen sijaan, että tunnistaisi oikean uhan, niin venäjän media taas kysyi minulta, että mitä jos venäjän julkinen talousbudjetti ei kestäkään Washingtonin asettamia talouspaineita, jonka seurauksena Venäjä taas alkaisi leikata euroopan energiavarantoja.

Niin aina kun kuulen tämän kysymyksen, niin olen hämmästynyt siitä kuinka Venäjä pystyy sulkemaan noin paljon euroopan teollisuudesta sekä sulkemaan sen energiavarannot.

Voiko siis venäjällä olla varaa demonisoida valheilla, jotka vahingoittavat sitten eurooppalaisia sekä joitain amerikkalaisia suuryrityksiä. Uskomaan näitä valheita, että Venäjä olisi näinkin heikko ja täysin avuton läntisen maailman talouspakotteiden edessä.

Pystyykö Washington siis edes aivopesemään venäläiset?

Olen enemmänkin huolissani tästä ajankohtaisesta kriisistä, jonka Washington järjesti pudottamalla alas tämän malesialaiskoneen. Olen nimittäin aivan varma, että tämä on täysin Washingtonista johdettua propaganda showta alusta alkaen.

Washington on lisäksi vastuussa siitä, ettei se suostunut luovuttamaan satelliittikuvia koneen tuhoutumisesta. Joten Washinton on vastuussa siitä, ettei se suostunut vastaamaan venäjän esittämiin todisteisiin tämän kaiken propagandanleiton lomassa.

Vai onko se sittenkin Obama ja Obaman rikoskumppanit kiovassa, jotka kieltäytyvät istumasta yhteiseen neuvottelupöytään venäjän kanssa.

Venäjällä on monta ydinasekärkeä, kuten Washingtonilla ja Washingtonilla on vielä "ABM kärkisiä". Jos tämä seinähullu yhdysvaltain hallitus vielä ajaa tilanteen globaaliin kriisiin, niin Washington yksinään on luonut suursodan, jossa me kaikki kuolemme Washingtonin valheiden takia.Venäjä ei voi lopettaa tätä globaalia kriisiä, vetämällä itsensä tästä pois. Minä olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että venäjän tulisi viedä tämä koko globaalin kriisin tapaus YK:lle käsiteltäväksi. Koska varsinkin venäjän hallinnon tulisi näyttää ja vakuuttaa euroopalle kaksi asiaa.

1.) Haluaako eurooppa, että sen energiavarantoja leikataan venäjältä, jotta Washingtonista syötetyt valheet saisivat jatkua edellen ?

2.) Haluaako eurooppa suursotaan venäjän kanssa ja kuvitteleeko eurooppa, että nuo muutamat idioottimaat, joita johdetaan Washingtonista eivät joutuisi ydinaseilla hyökkäyksen kohteiksi ?

Ukrainan kriisillä tulee olemaan kova hinta venäläisille sekä koko ihmiskunnalle. Mutta tällä läntisten kriminaalien agressiivisella toimilla venäjää vastaan tulee olemaan todellinen hinta, kun venäjän karhua vastaan hyökätään.

Propagandan uhreiksi joutuneilla ihmisillä kun ei ole juuri mitään tietoa siitä, mitä heidän korruptoituneet hallintonsa ovat heidät ajaneet.

Venäjän tulisi tehdä selväksi, että läntiset aivopestyt propagandan uhrit eivät olisi lännen nukkevaltioita, jotka hyväksyisivät valkoisesta talosta johdetun agressiivisen venäjävastaisen politiikan. Tällä säästettäisiin todella paljon ihmishenkiä, jos kiina myös toteuttaisi saman. Mitä nopeammin niin sen parempi, sillä muuten nuo Washingtonin dementoituneet kriminaalit saavat lopullisen otteensa ihmiskunnasta ja luo maailmalle oman kuolonuhkansa.

Lähde: http://www.paulcraigroberts.org/2014/08/01/nuclear-war-doesnt-exterminate-us-ebola-virus-might-paul-craig-roberts/