http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, elokuuta 09, 2014

Näyttelijäpariskunta (Penelope Cruz ja Javier Bardem) saivat myrskyn aikaan Hollywoodissa kritisoimalla Israelia


Näyttelijäpariskunta Penelope Cruz ja Javier Bardem ovat aiheuttaneet myrskyn Hollywoodissa kritisoidessaan Israelia Gazan kansanmurhasta.
Pariskunta oli kirjoittanut avoimen kirjeen, jossa he syyttävät Israelia Gazan kansanmurhasta. Kirjeessä luki mm. 

"Israel terrorisoi palestiinalaisten aluetta sen sijaan, vetäytyisi 1967 vuoden rajalle. Gazassa eletään nyt kauhun valllass, eikä kansainvälinen yhteisö tee asialle mitään".
Cruz ja Bardem joutuivat välittömästi Hollywoodin näyttelijöiden parjaamaksi ja mm. näyttelijä Jon Voight syytti heitä juutalaisuudenvastaisuudesta. 

Holokaustista selvinneen lapsenlapsena sanon suoraan, että Israelin toimien vertaaminen kansanmurhaan on todella sopimatonta ja juutalaisvastaista, totesi kiihtynenä Relativy Median johtaja Ryan Kvanaugh.

Kas kun Yhdysvaltain armeijan massamurhia saa kritisoida ja kukaan ei tule sinua syyttämään "kristillisyydenvastaisuudesta". Mutta sionistijuutalaisilla on tämä pyhä "antisemitismi" sekä "holokausti-kortti", joka voidaan aina vetää pöytään siinä vaiheessa, kun joku erehtyy kritisoimaan Israelin harjoittamaa Gazan massamurhaa.

Nyt Hollywoodin sisäpiiriläiset veikkaavatkin, että Cruzin ja Bardemin on hyvin vaikea löytää töitä enää tulevaisuudessa.

Todellisuudessa tämä kaikki johtuu siitä, että koko Hollywoodin elokuvateollisuuden vaikutusvaltaisimmat mogulit ovat sionistijuutalaisia.Esim. jo edesmennyt näyttelijälegenda Marlon Brando erehtyi jo vuosikymmeniä sitten kritisoimaan Hollywoodin juutalaisten mogulien valtaa. 

Tämä johti aina siihen, että tuolloin useissa elokuvissa näytellyt Brando joutui anelemaan armoa eräältä hyvin vaikutusvaltaiselta Hollywoodin sionistijuutalaiselta elokuvamogulilta. Hän konttasi hänen edessään kuin joku alistettu rakki, ettei vaan menettäisi roolejaan Hollywoodissa. Tämä kaikki löytyy dr. David Dukesin kirjasta "Juutalainen Ylivalta".Sionismia ei kuitenkaan saisi sekoittaa juutalaisuuteen, sillä sionismi ei ole uskonto, vaan se on tämän Gazan siviilejä kansanmurhaavan nilkkivaltio Israelin kannattamista.

Israelin valtio ei todellisuudessa aja juutalaisten etuja, vaan sionistien ja vain sionismiin perustuu ihmisoikeuksia loukkaava ihmisoikeuspolitiikka.


Jos kuitenkin seurataan Israelin valtion syntyyn vaikuttaneita tahoja, niin Rothschildien pankkisuku on avoimestikin kertonut olleensa avittamassa taloudellisesti sen syntyä. Rothschildit käytännössä hallitsevat koko Israelia.Mutta jos vielä mennään tähän jatkuvasti mediassakin kohistuun juutalaisuudenvastaisuuteen, niin se ei ole juutalaisvastaista kritisoida Israelin valtion Gazan kansanmurhaa. Koska kyse ei ole juutalaisväestön harjoittamasta siviilientappamista, vaan sionistien.

Poliittinen keskusteluilmapiiri kuitenkin näiden antisemitismi/holokausti -korttien seassa on kuin, että tuon ylläolevan kuvan elefantin tunnistaminen tekisi teistä rasistin. sionistinen elefantti on huoneessa ja sen kaikki näkee, mutta sitä ei saa sanoa ääneen, koska muuten on rasisti.

Lähteet: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288723587108.html

http://davidduke.com/jews-run-hollywood-jewish-supremacist-media-confirms-once-again/

http://www.rense.com/general86/zelephant.htm