http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, elokuuta 28, 2014

Salainen NATO-sopimus vie Suomen III-maailmansotaan

Nyt se sitten on virallista, kun Suomen ja NATO:n välinen salainen isäntämaasopimus allekirjoitetaan seuraavien viikkojen sisällä.


Kyseinen isäntämaasopimus ei kuitenkaan enää ole salainen ja sen löytää helposti netistä PDF-muodossa

101 sivuisesta NATO-asiakirjasta käy selvästi ilmi, kuinka Suomi on velvoitettu luovuttamaan kaikki satamat, lentokentät sekä maa-alueensa NATO:n komentajien käyttöön myös mahdollisessa konflikti tilanteessa (esim. III-maailmansota).

Näin ollen se tekee maastamme III-maailmansodan puskurivaltion ja jos siitä tulee ydinsota, niin ensimmäiset sienet sataa Suomen suurkaupunkien niskaan.Mutta mitä asiaan sanoi ministeri Erkki Tuomioja (sdp) ? 

Hän totesi välittömästi, että "Tämä ei vie kohti NATOA".Mitä tähän sanoi puolustusministeri Carl Haglund? 

"TÄMÄ EI VIE KOHTI NATOA"... Lööpit lauloivat myös hänenkin tapauksessa. 

Minkälaisia pateettisia valehtelijoita meillä on ministereinä? Viime keväänä ulkoministeri Tuomioja väitti vakavalla naamalla, että Suomi tarvitsee Natoa ehkäisemään meteoriittien uhkia. Nyt kun Pentagon sai myös Ruotsin pakkoallekirjoittamaan salaisen isäntämaasopimuksen NATO:n kanssa, niin tämän rauhaisan sotilasliiton sotilastukikohdat sen kuin kasvavat ja rauhaanhan ne ovat aina pyrkineetkin pistämällä kaiken sotakaluston Venäjän rajalle.

Suomi on nyt tehnyt käytännössä samat kuin II-maailmansodassa natsien kanssa, kun se salli Natsi-Saksan armeijan hyökkäävän Venäjälle Suomen kautta.

Tämä Suomen ja NATO:n välinen isäntämaasopimus on käytännössä aivan samaa tarkoitusperää oleva.

Mutta pankkiirit haluavat suursodan ja sellainen on nyt saatava käyntiin hinnalla millä hyvänsä. Venäjää ollaan siihen jo näillä "talouspakotteilla" yllyttämässä. Sillä mistään muusta syystä näitä pakotteita ei olla otettu käyttöön.Tämä Sionistinen valtaeliitti kun ei missään nimessä halua Venäjän sekä Kiinan saavuttavan taloudellista suurvalta-asemaa, joten se täytyy tuhota nyt kaikilla keinoilla. 

Yhdysvaltain talous kun on ollut käytännössä täydellisessä konkurssissa jo vuosia. Mutta edelleen yksityisomisteisten liikepankkien huumerahoilla pidetään tätä läpimädäntynyttä systeemiä kasassa.

Nyt on kuitenkin tullut se hetki, että USA:n talous on mennyt jo niin kuralle, että sen elvyttämiseksi tarvitaan enää suursota, mitä nyt Ukrainassa ollaan synnyttämässä.

Kiovan fasistihallinto pyrkii tekemään kaikkensa, jotta se voisi väittää valheellisesti venäläisjoukkojen hyökkäyksen jo tapahtuneen Ukrainan puolelle. Mutta kaikki heidän ilmoittamansa raportit ovat olleet valheellisia.

Suomen puolustusministeriö sen sijaan ilmoitti jo kolmannen kerran valheellisesti, että venäjän kone olisi loukannut Suomen ilmatilaa. Näillä valheellisilla väitteillä on tarkoitus kääntää huomio pois tästä valtaeliitille arasta NATO:n ja Suomen välisestä isäntämaasopimuksesta. Sekä tehostaa Suomen kansan Venäjän pelkoa, jotta kansan seläntakana voitaisiin ujuttaa Suomi Natoon tällä isäntämaasopimuksella.

Suomen kansalta ei olla kysytty mitään ja poliitikoistakin suurin osa vastustaa tätä salaista isäntämaasopimusta. Mutta kun Suomen kokoomus lupasi jo ennen 2011 eduskuntavaaleja valkoiselle talolle vievänsä Suomen Natoon, niin keitä ne maanpetturit sitten ovat ? Vielä kaikille Suomen reserviläisille tiedoksi, että armeijasta voi edelleen erota. Vuonna 2011 sieltä erosi n. 200 reserviläistä.

Sillä tässä mahdollisessa tulevassa suusodassa ei mitään Suomea puolusteta, vaan näitä rikollisen valtaeliitin vallanhimoisia psykopaatteja. Joten yhdenkään Suomalaisen reserviläisen ei tällaisten sieluttomien paskiaisten sotaleikkiin tarvitse lähteä mukaan. Mutta siitäkin huolimatta liian monen reserviläisen asema = tykinruokaa. 

Tuota NATO:n ja Suomen välistä salaista isäntämaasopimusta kehoitan levittämään mahdollisimman laajalle ja tulostamaan sen. Tehdään siitä niin mahdollisimman julkinen kuin vain mahdollista.

Turussa on tulevana viikonloppuna NATO:n vastainen mielenosoitus.  

Mielenosoituksen facebook-sivut: https://www.facebook.com/events/305775299607816/?ref=ts&fref=ts


Lähde: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=11538

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201102120070939_uu.shtml 

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288730308819.html 

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288730215738.html?nomobile=2 

http://hogskolene.forsvaret.no/english/Documents/AJP-4.5%20HNS%20-%20MAY%202013%20edb%20v1%20e.pdf