http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, elokuuta 03, 2014

Kiovan tykistö avasi tulen kansainvälsiä onnettomuustutkijoita kohti MH17 turmapaikalla


Kansainväliset onnettomuustutkijat joutuivat keskeyttämään tutkimukset lento MH17:sta tuhoutumispaikalla, kun kiovan tykistö ampui tykeillä kohti tutkimusryhmää.


Paikalla on yhteensä 80 kansainvälistä onnettomuustutkijaa ja Etyj-järjestön tarkkailijaa. Yksi ryhmä joutui pakenemaan kiovan joukkojen jatkettua tulitusta.

MH17-lennon kansainvälisessä tutkimusoperaatiossa on mukana kaikenkaikkiaan 322 jäsentä, joista 68 malesialaispoliisin odotetaan vielä liittyvän joukkoon.

Kiovaa on syytetty toistuvasti siitä, että se tekee kaikkensa estääkseen kunnollisen tutkinnan malesialaiskoneen tuhoutumispaikalla.    

Jos nyt kerta kiovan armeijan tykistö alkaa tulittamaan kansainvälistä tutkimusryhmää, niin se koira älähtää jonne kalikka kalahtaa, että eiköhän tässä ole jo suora todiste kiovan hallinnon syyllisyydestä MH17-lennon alas pudottamiseen. 

Koneessa oli tavaratilassa luultavasti pommi ja ukrainan ilmavoimien SU-25 hävittäjä viimeisteli työn. Mutta sionistimedia jauhaa edelleen tätä samaa toistuvaa satua BUK-ohjuksista, joita Itä-Ukrainan kapinallisilta ei taas löytynyt.

Ei kun vaan valheita valheiden perään, koska sionisteilla on kiire saada III-maailmansota syttymään nyt hinnalla millä hyvänsä ja uhrilampaiksi käyvät minkä tahansa muun maan kansalaiset kuten tässä tapauksessa malesian.

Jos nyt kuitenkin lähdettäisiin selvittämään syitä sille, että miksi juuri malesialaiset joutuivat sionistieliitin uhrilampaiksi jo kahdella lennolla, niin kenties tämä vahva malesialaishallinnon israelinvastaisuus saattaa olla se suurin motiivi tälle. Olihan myös Norjan verilöylyn kohteeksi joutuneet demarinuoret Utöyan saarella järjestäneet julkisen mielenilmauksen israelin valtiota vastaan, johon itse pääministeri Jens Stoltenberg myös otti osaa.

Lähteet: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=10&id=11382

http://en.itar-tass.com/world/743322 

http://fullcomment.nationalpost.com/2012/10/06/robert-fulford-anti-semitism-without-jews-in-malaysia/