http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, elokuuta 15, 2014

Kalifornia otti käyttöön älypuhelinten etä-sulkulain


Kalifornian osavaltiossa siirryttiin askeleen lähemmäs totaalista poliisivaltiota, kun 28-7 äänin älypuhelinten etä-sulkulaki meni läpi.

Lakia perusteltiin sillä, että kun yhdysvalloissa yksi kymmenestä kännykänomistajasta päätyy kännykkävarkauden kohteeksi. Mutta jos nyt on asiasta vähänkään enemmän perillä, niin kyllä tässä on jostain aivan muusta kysymys.

Myös suomessa on jo olemassa Matti Vanhasen hallinnonaikana päätetty valmiuslaki, joka mm. mahdollistaa sen, että valtiovalta voi sammuttaa koko kännykkäliikenteen mahdollisen poikkeustilan sattuessa. Tällöin teleliikenne olisi enää mahdollista vain harvoilla ja valituilla, joilla olisi valtion myöntämä oikeus käyttää erillisiä siihen tarvittavia SIM-kortteja.


Jos nyt kuitenkin on seurannut kännyköiden kehitystä ja erityisesti näitä "älypuhelimia", niin se ei varmaan liippaisi kaukaa jos vielä EU jonain päivänä kieltäisi kaikki muut kuin älypuhelimet. Koska älypuhelinten seuranta on huomattavasti helpompaa, mitä näiden vanhempien kännyköiden.

Mutta tässä älypuhelinten etä-sulkulaissa ei ole todellakaan kysymys mistään yhden osavaltion pelleilysta, vaan kysessä on aivan maailmanlaajuinen agenda. Minnesotan osavaltio hyväksyi tämän lain jo tämän vuoden toukokuussa. 

EU:n ja USA:n välinen vapaakauppasopimus pitänee sisällään saman lain option ja näin ollen tämä järjetön laki tungetaan läpi jokaisessa EU-valtiossa vielä.

EU:n poliisivaltio on jo esittänyt, että autot tulisivat olla myös tulevaisuudessa etä-hallittavissa. Eli tämähän siis vie yhteiskuntaa kohti totaalista robottivaltiota. 

Ihmistä ei ole kuitenkaan luotu miksikään kauko-ohjattavaksi robotiksi. Mutta jos nykyaikaa katsoo, niin jos ihmisten mieliä ollaan hallittu jo satoja vuosia pentagonin ja Hollywoodin disinformaatio valheilla. Niin kyllä tämä pelottavasti näyttää siltä, että kohti teknokraattista uutta maailmanjärjestystä tässä ollaan kovaa vauhtia menossa.

Valtaeliitin mukaan jokainen joka vastustaa tätä kaikkea poliisivaltiokehitystä on mm. terroristi, koska ei ajattele kuten kuuluisi ja tästä nuo lukuisat jenkkipoliitikot jauhavat.

 

Tällä retoriikalla euroopan unioninkin (EU) sisälle pitäisi siis vielä jonain päivänä perustaa oma ajatusrikospoliisiyksikkö, tai ajatusrikos gestapo.


Lähteet: http://www.cnet.com/news/smartphone-kill-switch-bill-headed-to-california-governor/

http://www.prisonplanet.com/mandatory-smartphone-kill-switch-becomes-law-in-minnesota.html