http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, elokuuta 11, 2014

Valokuvat osoittaa MH17 turmakoneen ohjaamossa 30mm lentokonetykin ampumisenjäljetMalesian suurin englanninkielinen sanomalehti "News Straits Times" julkaisi 6. elokuuta 2014 syytökset kiovan hallinnon osuudesta MH17 lennon alasampumiseen.


Nyt turmakoneen putoamispaikalta löytynyt ohjaamon seinämä tuo sen julki, että koneen ohjaamoa on tulitettu 30mm lentokonetykillä ja sellainen tykki löytyy ukrainan ilmavoimien SU-25 hävittäjistä.Britannian yleisradiokanava BBC sensuroi 23.7.2014 turmapaikalla kuvatun reportaasin, jossa paikalliset silminnäkijät kertoivat nähneensä ja kuulleensa ukrainan ilmavoimien hävittäjän MH17 lennon läheisyydessä.Tapaus ei ollut suinkaan ainoa kerta, kun tämä sionistieliitin hallinnoima BBC meinaa syöttää totuutta eetteriin ja turvautuu sensuuriin. 

9/11 terrori-iskujen aattona 11. syyskuuta 2001 BBC raportoi suorassa lähetyksessä WTC7 pilvenpiirtäjän (Salomon Brother's Building) romahduksesta. Mutta tieto annettiin ulos liian aikaisin, koska BBC:n naistoimittajan takana tuo WTC7 torni vielä seisoo paikallaan. Kunnes sitten moka selviää aina BBC:n kanavan studioon asti, niin suoran lähetyksen videoyhteyteen tulee juuri sopivasti ns. "teknisiä ongelmia".

Tämä todisti siis jo suoraan sen, että tällä sionistieliitin hallitsemalla BBC:llä oli nämä WTC7 tornin romahduksesta raportoidut jutut valmiina.
Venäjä on toimittanut länsimaille myös 21.7.2014 tutkadatan, josta käy ilmi, että ukrainalaishävittäjä operoi lennon MH17 läheisyydessä.

Saksalaisen lentäjän ja ilmailualan asiantuntija Peter Haisenkon mukaan MH17 lento ei tullut alasammutiksi ohjuksella. Vaan tuhoaminen on tapahtunut SU-25 hävittäjän kaksipiippuisen 30mm tykin tulituksella.

Kun kyseessä oli false-flag isku, eli lavastettu malesialaiskoneen alasampuminen, niin tällä pyritään viemään ukrainan kriisiä kohti III-maailmansotaa. Talouspakotteet venäjää vastaan ovat vasta sen ensimmäinen vaihe.

Sionistinen valtaeliitti pyrkii tekemään jatkossa kaiken mahdollisen, jotta se onnistuisi lavastamaan samanlaisia false-flag iskuja euroopan kamaralla. 

Kiovan keskushallintokin on vain pelkkiä sätkynukkeja siitä pienestä kabinettiporukasta, josta ns. sotilaalliset käskyt tulevat mm. tuon MH17 koneen alasampumiseen. Niitä johdetaan USA:n valkoisen talon kautta ja juonitaan myös israelin hallinnon kanssa.

Lähteet: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=11432

https://www.facebook.com/Donetsk.Republic.fi/posts/780840481966968