http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, heinäkuuta 05, 2012

Uutta tietoa Norjan mystisestä spiraalistaNorjan taivaalla näkyi tämä mystinen spiraali 2009 vuoden joulukuussa ja siitä ihmeteltiin oikein suomenkin tiedotusvälineissä. Valtamedia kuitenkin leimasi sen propagandalla ja väitti sen olevan Venäläisestä epäonnistuneesta ohjuskokeesta. Mutta salaliittopiireissä oltiin varmoja, että kyseessä oli aiheutettu Trömsan HAARP:lla (Eiscat).

Nyt toimittaja Ben Fulford kertoo, että juuri tuolloin Yhdysvaltojen presidentti Barack Obaman oli määrä mennä vastaaottamaan Nobelin rauhanpalkinto Norjan pääkaupungissa Oslossa.Fulfordin mukaan Obamaa painostettiin julkistamaan ufo salailuun liittyviä asioita tämän rauhanpalkinnon noutamisen yhteydessä UFO DISCLOSURE ryhmän toimesta. Mutta hyvin pian Obamalle kerrottiin, että jos hän aikoo sanallakaan mainita mitään erityistä joka liittyy näihin salattuihin asioihin niin hänen lentokoneensa pudotettaisiin HAARP:lla.

HAARP (Eiscat) laitteella pystyttäisiin pudottamaan yksittäinenkin suihkukone ja jokainen matkustaja grillaantuisi koneen sisältä kuin mikroaaltouunissa ja lentokoneen alastulo saataisiin näyttämään luonnolliselta lento-onnettomuudelta kun jokainen matkustaja palaisi koneen sisällä tuhkaksi asti.

Kun tämä Norjan spiraali ammuttiin siis taivaalle pelotteeksi ja kohde jonne se kohdennettiin oli juurikin siellä suunnalla missä Obama tulisi pokkaamaan tämän Nobelin rauhanpalkinnon. No jokatapauksessa pelote toimi kuin häkä ja Obama perui kaikki aiemmat aikeensa tuoda ufosalailua julki Oslossa.

Lähde: Ben Fulford