http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, heinäkuuta 10, 2012

Internet-sensuuri alkoi suomen kirjastoissaVerkkomedia sai tiedon, että Helsingin sekä Heinolan ja Tampereen kirjaston koneilta ei pääse lainkaan verkkomedian sivuille.

Näyttäisi vahvasti siltä, että internet-sensuuri on jo alkanut ja se ollaan aloitettu laajamittaisesti julkisten kirjaston sektorilta. Tämä on vaan äärimmäisen vakava asia suomen kansalaisten sananvapauden sekä ihmisoikeuksien puolesta. Koska niitä pyrkii pieni valtaeliitti kaventamaan hinnalla millä hyvänsä ja listalla on eritoten internetin sananvapauden kaventaminen, koska internetin kautta kulkee niin paljon tietoa. Kun tämän tiedon seassa on myös paljon totuutta seasssa ja sitä täytyy sensuroida. Tämän vuoksi jo pelkästään Pentagonista upotetaan useita miljoonia pelkästään televisiosta ja internetistä ulostungetun propagandan suoltamiseen joka vuosi.

Sensuuri kirjaston koneilla on erittäin vakava asia. Kirjaston koneita kun ei kukaan yksityishenkilö omista, niin niiden sensurointi ollaan jo aloitettu ja se kohdistuu jokaiseen julkisten palveluiden kirjastojen käyttäjään.

Tämän kirjaston koneiden massasensuurin takana on laajamittainen ja järjestelmällinen salaliitto Suomen sisällä ja se kohdistuu verkkomediaan sen vuoksi, että kyseessä on maan luetuin vaihtoehtomedia joka kertoo niistä asioista joista mm. YLE, Helsingin-Sanomat sekä Iltalehti ja Iltasanomat vaikenee. Kuten esim. Syyrian todellinen tilanne.Rankkaan internet-sensuuriin tähdännyt ACTA-sopimus kuopattiin äskettäin europarlamentissa ja Hollantikin ehti sanoa sille ei.

Tämä oli ACTA:n takana olleille globalisteille suuri tappio ja nyt nämä kontrollifriikit ovat jo punomassa uusia juonia, jolla saisivat ACTA:n läpi väkisin.

Pentagonissa suunnitellaan jo uusia lakeja, jotka tuodaan ACTA:n tilalle ja näitä tullaan tunkemaan ratifioidusti läpi myös EU:ssa. Kun taas yhteisessä liittovaltiossa tällaiset senruuri-lait pystytään puskemaan samantien läpi, jolloin ei ole enää muita jäsenvaltioita jarruttamassa valtaeliitin ajamaa fasismia.

Lähde: Verkkomedia.org