http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, heinäkuuta 14, 2012

Obama määräsi kaikki yhdysvaltojen tiedotusvälineet viranomaisten hallintaan USA:ssaYhdysvaltojen presidentti Barack Obama on määrännyt kaikki USA:n tiedotusvälineet viranomaisten hallintaan.


Yhdysvaltain hallinto on jo aiemmin ollut huolissaan informaatiosodasta ja valtamedian aseman heikentymisestä vaihtoehtoisten medioiden kehittyessä. Tilannetta on nyt ryhdytty muuttamaan presidentin määräyksellä, joka mahdollistaa viranomaisten kontrolloinnin kommunikaatiosta kaikissa olosuhteissa.Näin ollen Yhdysvaltain demokraattipresidentti Barack Obama tiukentaa entisestään USA:n kansalaisten kontrollia.

Presidentti Obama antoi 6. kesäkuuta 2012 toimeenpanomääräyksen (executive order), jolla ne valtion elimet, joilla on toimeenpanovalta, voivat kontrolloida kommunikaatiota "kaikissa olosuhteissa varmistaakseen kansallisen turvallisuuden, tehokkaasti hoitaa hätätilanteita sekä parantaa kansallista joustavuutta ja sietokykyä".

Radio ja lankavälitteisten kommunikaatiojärjestelmien "kaikkien hallinnon tasojen, yksityissektorin ja voittoa tavoittelemattomien sektorien sekä yksityishenkilöiden tulee informoida kansalliseen turvallisuuteen sekä hätätilavalmiuteen liittyvien (NS/EP) kommunikaatiopolitiikkojen, ohjelmien ja mahdollisuuksien kehittämisestä".

Matkapuhelinyhtiö Boost Mobile on jo ilmoittanut tekstiviestillä asiakkailleen: "... Voitte saada kansallisia ja paikallisia hätätiloja koskevia hälytyksiä suoraan matkapuhelimeenne."Puolustuskannalta ylivaltaan

"Vuonna 2011," kirjoittaa Susanne Posel Global Research´in artikkelissa "Obama Seizes Control of All Communications Systems With Executive Order", Yhdysvaltain ulkoministeri Hillary Clinton myönsi valtamediassa Yhdysvaltain olevan häviämässä informaatiosodan, jota he käyvät amerikkalaisia vastaan.Danny Schechter, filmintekijä ja tutkiva journalisti arvioi, että valtamedia ei kykene kilpailemaan vaihtoehtoisen median kanssa: "Yhdysvallat on puolustuskannalla, koska se ei enää kykene monopolisoimaan kansalaisten ajatuksia kotimaassa ja ulkomailla. Koska Yhdysvaltain hallitus ajattelee, että sen näkökulma on ainoa oikea, kaikki nämä uudet julkaisut koetaan ´erittäin vahingollisina´ Yhdysvaltain propagandakoneistolle."

Uuden toimeenpanomääräyksen kautta tv-kanavat, radio, kaapelikanavat (mukaan lukien satelliitti) suuntaavat lähetyksen uudelleen, jos presidentti haluaa "varoittaa amerikkalaisia uhkaavasta vaarasta".

Kaikki lähetykset voidaan siis keskeyttää presidentin niin halutessa.Taustalla vallankaappauslain asettama määräys

Toimeenpanomääräys kytkeytyy pahamaineiseen Continuity of Government -säädökseen (hallituksen toiminnan jatkuminen), jota arvostelijat ovat kuvanneet vallankaappauslaiksi.

Toimeenpanomääräys on jälleen yksi lisä siihen lakikokoelmaan, jolla eri virastojen valtuuksia ja mahdollisuuksia vakoiluun ja valvontaan lisätään, toteaa Posel.

Kesäkuun 14. päivä 2012 tuli toinen toimeenpanomääräys, jolla presidentti määrää laajentamaan laajakaistaa kaikille mahdollisille alueille Yhdysvalloissa.

Onko tarkoitus varmistaa, ettei kukaan jää kontrollin ulkopuolelle?

Lähde: Verkkomedia