http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, heinäkuuta 14, 2012

False-flag isku lontoon olympialaisiin valmisteillaTiedustelupalvelut Mossad, CIA sekä Mi5 & Mi6 ovat valmistelemassa lontoon olympialaisiin ennaltatilattua false-flag iskua. Rockefeller foundation oikein ilmoitti omissa ennusteissaan, että näissä 2012 vuoden olympialaisissa kuolisi n. 13 000 ihmisistä joten kyllä silloin pitäisi olla kyse jostain hieman suuremmasta false-flag iskusta kuin 9/11.Viittauksia tähän on jo Steve Jacksonin vuonna 1995 julkaistussa korttipelissä "Illuminati". "Combined disasters" kortin taustalla näkyy räjäytetty lontoon big ben.Vielä kun katsoo Lontoon 2012 kesäolympialaisten logoa niin näkee selvästi, että näistä kirjaimista muodostuu sana ZION, joka on suoraan viittaus siionisteihin.

Mediassa on erityisesti viime-aikoina useita kertoja toisteltu sitä kuinka Lontoon 2012 olympialaisiin tulee yli 17 000 sotilasta turvaamaan niitä. Tässä on taustalla kyllä jotain muuta miksi tästä aiheesta täytyy toistaa mediassa jatkuvasti. Helsingin-sanomat on tästä myös raportoinut tietyn väliajoin.

Al-Qaidan nimiin Lavastettu terrori-isku tulisi samalla viemään Englannin kohti suurempaa poliisivaltiota. Mutta erityisesti näiden lontoon olympialaisissa lavastettavien terrori-iskujen tarkempi motiivi on käynnistää hyökkäys Iraniin ja se käy illuminatin valtaelitistien mukaan vain jos Irania syytetään niiden osallisuudesta. Näin ollen Al-Qaida jonka väitetään olleen lontoon olympialaisten terrori-iskujen takana väitetään olevan yhteyksiä Iraniin. Myös Venäjän ja Kiinan syyttäminen saattaa kuulua asiaan.Lähde: Jouko Piho/US

Prisonplanet.com